Schienzyy Megapat Katılım 27 Nisan 2015 Mesajlar 115 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2015 #1 USB'ye 8.1 yükledim. USB ile format atmak istiyorum laptobuma. Şuan 8.1 kullanıyorum. USB'yi bilgisayara takıp BIOS'a girince böyle ekran geliyor. USB seçeneği ne yaptıysam çıkmıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2015
USB'ye 8.1 yükledim. USB ile format atmak istiyorum laptobuma. Şuan 8.1 kullanıyorum. USB'yi bilgisayara takıp BIOS'a girince böyle ekran geliyor. USB seçeneği ne yaptıysam çıkmıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 25 Mayıs 2015 #2 Çıkmayacak zaten. Boot menüsünden seçecekisiniz önünde UEFI olan USB'yi. FreeDOS İşletim Sistemini UEFI Windows 8.1 ile Değiştirin » Technopat
Çıkmayacak zaten. Boot menüsünden seçecekisiniz önünde UEFI olan USB'yi. FreeDOS İşletim Sistemini UEFI Windows 8.1 ile Değiştirin » Technopat