Laptopa USB ile harici ekran kartı takma

kahve21

Decapat
Daha fazla  
Merhaba benim Acer Aspire A3 bir laptopum var. İçinde 2 tane ekran kartı var: 1. Vega 8 Graphics 2. 540X series. Bayağı düşük FPS değerleri veriyorlar. Ben de internete araştırmaya başladım laptopa nasıl ekran kartı takılır diye. Sonra USB ile bağlayanları gördüm, pek anlamadım nasıl olduğunu. Anlatır mısınız? Düzgün çalışır mı? Verdiğin paraya değer mi diye sormak istedim. Yardımcı olursanız teşekkürler, iyi geceler.

Düzgün çalışmaz. Verdiğin paraya değmez. Bir şeyin yapılabiliyor olması yapılmasının mantıklı olduğu anlamına gelmiyor maalesef...

O iş öyle değil.
Belli başlı laptop modelleri var, o modeller harici ekran kartı ile kullanılabiliyor.

Bahsettiğin iş aftermarket işi ise ona yorumum yok, muhtemelen silkeleme oyunudur.

Bu video sizin istediğiniz bilgiyi sağlıyor. Ancak sizin donanım ne kadar destekliyor veya çalıştırsanız bile işlemci ile ekran kartı uyumlu çalışır mı onları kontrol etmek lazım. Fiyatlarıda uygun birşeydi diye hatırlıyorum.

Thunderbolt girişi gerekiyor, o laptopta yoktur. Ayrıca sadece Vega 8 bile oyun oynatacak bir kart, bence sizde işlemci zayıf kalmış.

İşlemcim Ryzen 5 3500U kötümü.

Sisteminiz kötüyse GeForce NOW'a yönelin. Bu yöntemler hiçbir işe yaramaz.

Sisteminiz kötüyse GeForce NOW'a yönelin. Bu yöntemler hiçbir işe yaramaz.

GeForce NOW'da böyle diyor indirirken.

USB 4 veya Thunderbolt değilse bant genişliği yetmeyecektir.

Teşekkürler bilgi için.

Düzgün çalışmaz. Verdiğin paraya değmez. Bir şeyin yapılabiliyor olması yapılmasının mantıklı olduğu anlamına gelmiyor maalesef...
teşekkürler bilgi için

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-29 114316.png
    12,2 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…