Laptopa USB Wi-Fi adaptörü takılır mı?

plxaxd

Hectopat
Laptop eski ve artık çok ping çıkarmaya başladı. USB bir adaptör takabilir miyim? Takmak için içindeki kartı sökmem gerekir mi?

Laptop eski ve artık çok ping çıkarmaya başladı. USB bir adaptör takabilir miyim? Takmak için içindeki kartı sökmem gerekir mi?

Sökmen gerektiğini sanmıyorum, ben içinde ki kartın kablosunu bozduğum için adaptör takıyorum. Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırkaman yeterli olur bence. Ama bunu yapmanın seni yeteri kadar tatmin edeceğini sanmıyorum ping konusunda.

İçindeki kartı sökmene gerek yok USB'yi taktığında Wi-Fi 1 gibi isimle ek bir Wi-Fi gelir onu seçer kullanabilirsin ama sökmek istersende genelde laptopun alt kapağını çıkarınca görebileceğin noktalara koyarlar.

Ama bunu yapmanın seni yeteri kadar tatmin edeceğini sanmıyorum ping konusunda.

Önceden bu kadar ping yoktu son günlerde diğer cihazlarda sorun yokken bilgisayarda çok fazla olmaya başladı.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…