NERCUX Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Herkese merhaba. Öncelikle laptopuma 2x8 RAM almak istiyorum ama hangisi uygun hangisi uymaz bilmediğim için yardım istiyorum.
Herkese merhaba. Öncelikle laptopuma 2x8 RAM almak istiyorum ama hangisi uygun hangisi uymaz bilmediğim için yardım istiyorum.
Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Laptopunuz nedir?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 1 Mayıs 2021 #3 Bilgisayarınızın modelini de bizimle paylaşabilir misiniz?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #4 Modelini ve CPU-Z ile Memory ve SPD sekmelerini paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.
NERCUX Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #5 NERCUX dedi: Herkese merhaba. Öncelikle laptopuma 2x8 RAM almak istiyorum ama hangisi uygun hangisi uymaz bilmediğim için yardım istiyorum. Genişletmek için tıkla... laptop markası acer aspire 3 NERCUX dedi: laptop markası acer aspire 3 Genişletmek için tıkla...
NERCUX dedi: Herkese merhaba. Öncelikle laptopuma 2x8 RAM almak istiyorum ama hangisi uygun hangisi uymaz bilmediğim için yardım istiyorum. Genişletmek için tıkla... laptop markası acer aspire 3 NERCUX dedi: laptop markası acer aspire 3 Genişletmek için tıkla...
tNcr Kilopat Katılım 20 Mart 2015 Mesajlar 318 Çözümler 1 1 Mayıs 2021 #6 Burdaki ram işinizi görür aynısından aradım ancak 4 gb olanlarından vardı. GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com
Burdaki ram işinizi görür aynısından aradım ancak 4 gb olanlarından vardı. GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com