xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 3 Kasım 2023 #1 RAM yeteri kadar var zaten, CPU veya GPU degistirebilir miyim? Cpu-z raporu. buyurun.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.637 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #2 Laptop toplama işini başlatmak mı istiyorsunuz hocam. @Artoria Pendragon hocam bilir.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 3 Kasım 2023 #3 Changing Star dedi: Laptop toplama işini başlatmak mı istiyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Toplamak denilmezde, bir merak ettim. Konu ciddi olabilir ve degistirebilirim.
Changing Star dedi: Laptop toplama işini başlatmak mı istiyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Toplamak denilmezde, bir merak ettim. Konu ciddi olabilir ve degistirebilirim.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.637 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #4 xu1 dedi: Toplamak denilmezde, bir merak ettim. Konu ciddi olabilir ve degistirebilirim. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam öyle şey. Yeni makinelerde olmaz en azından. Eskileri bilemem şimdi.
xu1 dedi: Toplamak denilmezde, bir merak ettim. Konu ciddi olabilir ve degistirebilirim. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam öyle şey. Yeni makinelerde olmaz en azından. Eskileri bilemem şimdi.
erdalkömürcü Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 696 Çözümler 1 3 Kasım 2023 #5 xu1 dedi: RAM yeteri kadar var zaten, CPU veya GPU degistirebilir miyim? Cpu-z raporu. buyurun. Genişletmek için tıkla... CPU ve GPU değiştirme işi eski laptoplardaydı. Bu laptopta imkansız.
xu1 dedi: RAM yeteri kadar var zaten, CPU veya GPU degistirebilir miyim? Cpu-z raporu. buyurun. Genişletmek için tıkla... CPU ve GPU değiştirme işi eski laptoplardaydı. Bu laptopta imkansız.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.059 Çözümler 6 3 Kasım 2023 #6 erdalkömürcü dedi: CPU ve GPU değiştirme işi eski laptoplardaydı. Bu laptopta imkansız. Genişletmek için tıkla... Changing Star dedi: Olmaz hocam öyle şey. Yeni makinelerde olmaz en azından. Eskileri bilemem şimdi. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Bana da imkansiz geliyordu.
erdalkömürcü dedi: CPU ve GPU değiştirme işi eski laptoplardaydı. Bu laptopta imkansız. Genişletmek için tıkla... Changing Star dedi: Olmaz hocam öyle şey. Yeni makinelerde olmaz en azından. Eskileri bilemem şimdi. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Bana da imkansiz geliyordu.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.742 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 3 Kasım 2023 #7 İkisi de değişmez bu modelde.