X Xesh Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 123 Çözümler 2 24 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, normal bir dizüstü bilgisayarım var Casper marka ama yaklaşık 5 senelik markasını tam olarak bilmiyorum Nirvana modeli olması lazım buna uygun hangi HDD'yi takabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, normal bir dizüstü bilgisayarım var Casper marka ama yaklaşık 5 senelik markasını tam olarak bilmiyorum Nirvana modeli olması lazım buna uygun hangi HDD'yi takabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
cptnı Hectopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 67 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri-Elektrik Zabiti 24 Haziran 2022 #2 2.5 inç boyutundakileri olması lazım. bilgisayarı açıp bakabilirsiniz
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 24 Haziran 2022 #3 2.5 inç boyutunda herhangi bir HDD veya SSD alıp takabilirsiniz. Benim önerim bütçe varsa SSD almanız olur.
2.5 inç boyutunda herhangi bir HDD veya SSD alıp takabilirsiniz. Benim önerim bütçe varsa SSD almanız olur.