Laptopa V8.0 EXP GDC ile Ekran Kartı Takmak

kaan gndgdu

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. “V8.0 EXP GDC Laptop Harici Bağımsız Video Kart Mini PCI-E Sürüm” bunu satın alırsam elimde Geforce GTX 1050 ti ekran kartı var. Sistemimde çalışır mı? Şu anki kartım gt710M oyunları düşükte oynatıyor. GTX 1050 ti ile oyunları yüksek kalitede oynayabilir miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu düşündüğü olaydaki parçalar zor bulunuyor ve ortalıkta aşırı bir kablo karmaşası oluyor. Ayrıca hadi bir şekilde taktın diyelim i3 2328m büyük ihtimal darboğaz yapacaktır.
en azından i7 6700hq olan bir sistemin olsa yaptığın işin bir mantığı olurdu. Kontrol etmedim ama o laptopu çalıştırıyorsa tamamdır. Bisikletle fil taşımak gibi bişiy olur bu.

1050 TI pascal mimarisine sahip. Bu kartı exp gdc ile çalıştırmanız imkansız. Ben de dahil, techinferno'da çalıştırabilen olmadı. Hot plugin ile çalışma şansı var diyen oldu ancak ciddi ciddi çalıştığını gösterebilen olmadı.

Kısacası, bu sistemi kullanmak istiyorsanız bu kart olmaz. Benim önerim, maxwell ya da kepler mimarisi olan kartlara yönelmeniz. Elbette işlemciyle darboğaz yapmaması da önemli seçeceğiniz kartın. Fazla harcama yapmadan uygun bir kartla daha iyi sonuçlar her şekilde alabilirsiniz şimdiki sisteminize göre.

NOT: Diğer pascal mimarisine sahip kartların 372 ve eski sürüm driverlar'ının problemsiz çalıştığı biliniyor. Ancak yeni driverları kurduğunuzda code 43 hatası vermekte. 1050 kartının 372 ya da öncesine ait driver'ı bulunmadığı için en baştan kaybediyor.

Merhaba öncelikle teşekkür ederim.işlemcim i5 3230m 2.6 ghz turbo boostla 3.2 oluyor.maxwell mimarisi olarak gtx 750ti,gtx960 ve gtx 980ti var sanirim bildigim sizce en iyi performans icin hangi kartı almaliyim.

Bu düşündüğü olaydaki parçalar zor bulunuyor ve ortalıkta aşırı bir kablo karmaşası oluyor. Ayrıca hadi bir şekilde taktın diyelim i3 2328m büyük ihtimal darboğaz yapacaktır.
Merhaba işlemci i5 3230m 2.6ghz maxwell mimarisinden takmayi düşünüyorum şuan

İşlemciniz kötü değil bu iş için. Bulabilirseniz ikinci el bir 750 TI alın derim. Uygun fiyata güzel bir upgrade olur sizin için. İnternetten kurulumun nasıl yapıldığını, bios'unuzun whitelist taşıyıp taşımadığını bilmeniz gerekli. Bazı bilgisayarlar tak çalıştır oluyorken, bazılarında yazılımsal olarak uğraşmak gerekiyor. İnternette çok detaylı Türkçe kaynaklar mevcut.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim öyle yapacağım.

Bu video için ne düşünürsünüz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…