Laptopa virüs bulaşmış olabilir mi?

• Konuyu başlatan efew0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 750

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Technopat'taki bir konudan sordum adlı siteye gönderen bir Link'den Defender Control indirdim. Ardından ZIP'i çıkardım sonra içinde bir ZIP daha vardı onu da çıkardım (emin değilim tedirginlikten hatırlamıyorum) .exe dosyasını açmadım ve Kaspersky aşağıdaki hata verdi ve nesneyi sildi. Hemen ardından tarama yaptım bir şey çıkmadı.
Verdiği hata.

Ekran görüntüsü_20230102_175012.png

Şimdi bir daha tarama yaptım, tehdit 0 ama olay kısmı 517 bir kısmı FL Studio bir kısmı da photosop CS6 ama 2 tane daha var bunlarda aşağıdaki görseldekiler bu ne demen bu dosyadaki virüs Chrome'ye falan mı bulaşmış? Pek bilmiyorum anlamadım.

Ekran görüntüsü_20230102_200246.png

Technopat'taki bir konudan sordum adlı siteye gönderen bir Link'den Defender Control indirdim. Ardından ZIP'i çıkardım sonra içinde bir ZIP daha vardı onu da çıkardım (emin değilim tedirginlikten hatırlamıyorum) .exe dosyasını açmadım ve Kaspersky aşağıdaki hata verdi ve nesneyi sildi. Hemen ardından tarama yaptım bir şey çıkmadı.
Verdiği hata.

Şimdi bir daha tarama yaptım, tehdit 0 ama olay kısmı 517 bir kısmı FL Studio bir kısmı da photosop CS6 ama 2 tane daha var bunlarda aşağıdaki görseldekiler bu ne demen bu dosyadaki virüs Chrome'ye falan mı bulaşmış? Pek bilmiyorum anlamadım.

Eki Görüntüle 1621173
Normalde 'Control.exe' Microsoft imzalı bir uygulama değilmi?

Verdiği hata.

Eki Görüntüle 1621173

Malbraytes indirin ve tam tarama başlatın eğer virüs varsa görecektir diue tahmin ediyorum bir de indirdiğiniz dosya virüslü olduğu için Kaspersky silmiş ama siz yine de tarama yapın.

İnternette şöyle diyor;
Defender Control, kompakt bir yardımcı programıdır programı, Windows bilgisayarınızın güvenlik özelliklerinden sorumlu olmak ve onu devre dışı bırakmak için tasarlanmıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı