Laptopa Windows 10 kurulamıyor

TAYGRxd

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 GB
İşlemci
intel i5
Merhaba arkadaşlar flashbelleğe Windows 10 ISO attım 32 Bit 64 Bit ayrı ayrı denedim BIOS ayarları falan da hallettim. Çalıştırdığım zaman normal açılıyor ardından Windows yükleme paneline geleceği anda Windows logosu gelip gidiyor ve siyah panel sol üste _ çizgi gibi bir şey oluyor. Nasıl düzeltebilirim? Telefonu bırakacağım, bu laptoptan YKS calısmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar flashbelleğe Windows 10 ISO attım 32 Bit 64 Bit ayrı ayrı denedim BIOS ayarları falan da hallettim. Çalıştırdığım zaman normal açılıyor ardından Windows yükleme paneline geleceği anda Windows logosu gelip gidiyor ve siyah panel sol üste _ çizgi gibi bir şey oluyor. Nasıl düzeltebilirim? Telefonu bırakacağım, bu laptoptan YKS calısmam lazım.
Bi iki çözüm önerisi sunayım sorun bunlardan kaynaklı olabilir.

USB yi Rufus (veya başka bir program) ile yazdırırken FAT32 formatında biçimlendirmeyi dene. Disk türünü MBR yap ve Hedef Sistem bölmesinden UEFI olanı seç

Bi' diğer tavsiyemde tüm ayarlardan eminsen ve bilgisayarın biraz eskiyse USB portunu 2.0 tercih edebilirsin. Senin elindeki muhtemelen 3.0 (genelde mavi uçlu flash bellek olur)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı