Laptopa Windows 10 mu kurulmalı 11 mi?

Mert0744

Hectopat
Arkadaşlar şu an sipariş ettiğim alttaki linkle olan bilgisayar var.
Bu bilgisayara Windows 11 mi kurmak mantıklı yoksa Windows 10 kurulabilir mi hangisi daha sağlıklı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uwp, Xbox, Microsoft Store falan ile işin yoksa Windows 10 LTSC kullan, hem destek ve uyumluluk konusunda yeterli hem de Windows 11'den daha az gecikmeye sahip.

Belirtilen ürün 11 ve 10'u akıcı şekilde çalıştırabilir. Ancak 11'in yüksek RAM kullanımı sebebiyle 10 kurmanızı tavsiye ederim. Yaklaşık 1 buçuk yıl içinde Windows 10'un desteği kesilecek. Bu durumuda göz önüne alın.

32 gb ram olucak laptop da onun dışında
çoğu kişi win 10 çoğu kişi 11 diyor nedenlerini merak ediyorum

32 GB RAM olacak laptop da onun dışında
Çoğu kişi Windows 10 çoğu kişi 11 diyor nedenlerini merak ediyorum

RAM 32 olursa 11'de sıkıntı yaşamazsınız. O zaman hangisi daha çok hoşunuza gidiyorsa onu kurun.

RAM 32 olursa 11'de sıkıntı yaşamazsınız. O zaman hangisi daha çok hoşunuza gidiyorsa onu kurun.

Şimdi ben yıllarca Windows 10'a alıştığım için yine tabii ki 10 kullanmayı düşünyüyorum sadece merak ettiğim Windows 10'da herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Şimdi ben yıllarca Windows 10'a alıştığım için yine tabii ki 10 kullanmayı düşünyüyorum sadece merak ettiğim Windows 10'da herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Cihaz arızalı veya kronik bir sorunu yoksa herhangi bir sıkıntı olması çok düşük bir ihtimal hocam. Asıl 11'de sıkıntı yaşama ihtimali daha fazla.

11'e geçmeyin bence her ne kadar azalsada sorunlar devam ediyor ve bazı programlarda uyumluluk sorunları oluyor 10 kurmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…