Çözüldü Laptopa Windows 11 nasıl kurulabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bugra56

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün bir bilgisayar aldım, pazartesi elimde olacak fakat birkaç sorum var. Laptopta Windows 11 var ama benim kurma gibi ne gibi şeyler yapmam lazım? Ayrıca 800 liraya da virüs güvenliği aldım, onları nasıl etkinleştirebilecegimi yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Freedos değilse yani Windows 11 yüklü geliyorsa senin bir şey yapmana gerek yok, açma tuşuna bas yeter. Virüs güvenliği vs. etkindir Windows gibi merak etmeyin.

Windows 11 ISO dosyasi indirip rufusdanda USB hazırlıcan sonra bilgisayarında BIOS'a hangi tuşla girildiğine bakıp BIOS'a girip USB'yi öne alacaksın sonra F10 la kaydetceksin.

Freedos değilse yani Windows 11 yüklü geliyorsa senin bir şey yapmana gerek yok, açma tuşuna bas yeter. Virüs güvenliği vs. etkindir Windows gibi merak etmeyin.
Knk pcde windows 11 var yazıyor kurmamak gerek yok dimi.
Windows 11 ISO dosyasi indirip rufusdanda USB hazırlıcan sonra bilgisayarında BIOS'a hangi tuşla girildiğine bakıp BIOS'a girip USB'yi öne alacaksın sonra F10 la kaydetceksin.

Şu şekilde.

Dosya Ekleri

• 20240706_150600.jpg
    20240706_150600.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Geri
Yukarı