kaan.qrx Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #1 Yeni laptop aldım Windows 11 kuracağım. Nasıl kurabilirim?
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.637 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #2 kaan.qrx dedi: Yeni laptop aldım Windows 11 kuracağım. Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Yedek bilgisayar var mı hocam?
kaan.qrx dedi: Yeni laptop aldım Windows 11 kuracağım. Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Yedek bilgisayar var mı hocam?
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 6 Aralık 2024 #3 Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur? Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 nasıl indirilir ve nasıl kurulur? İşte adım adım kurulum ve format rehberimiz. Microsoft, Windows Insider www.technopat.net Rehberdeki adımları uygulayarak kurabilirsiniz.
Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur? Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 nasıl indirilir ve nasıl kurulur? İşte adım adım kurulum ve format rehberimiz. Microsoft, Windows Insider www.technopat.net Rehberdeki adımları uygulayarak kurabilirsiniz.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.945 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #4 kaan.qrx dedi: Yeni laptop aldım Windows 11 kuracağım. Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kaan.qrx dedi: Yeni laptop aldım Windows 11 kuracağım. Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kaan.qrx Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #5 Lskow dedi: Yedek bilgisayar var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet var.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.637 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #6 kaan.qrx dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdi yukarıdaki videoları izleyin.
kaan.qrx Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #7 Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey diyeceğim ben kurdum ama hiçbir aygıtı tanımıyor sadece klavye çalışıyor touchpad hoparlör internet alıcısı çalışmıyor. Ne yapacağım?
Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey diyeceğim ben kurdum ama hiçbir aygıtı tanımıyor sadece klavye çalışıyor touchpad hoparlör internet alıcısı çalışmıyor. Ne yapacağım?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.945 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #8 kaan.qrx dedi: Hocam bir şey diyeceğim ben kurdum ama hiçbir aygıtı tanımıyor sadece klavye çalışıyor touchpad hoparlör internet alıcısı çalışmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Windows 11 kurdunuz değil mi?
kaan.qrx dedi: Hocam bir şey diyeceğim ben kurdum ama hiçbir aygıtı tanımıyor sadece klavye çalışıyor touchpad hoparlör internet alıcısı çalışmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Windows 11 kurdunuz değil mi?
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.637 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #9 kaan.qrx dedi: Hocam bir şey diyeceğim ben kurdum ama hiçbir aygıtı tanımıyor sadece klavye çalışıyor touchpad hoparlör internet alıcısı çalışmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapın mouse takın ve internet takın telefondan.
kaan.qrx dedi: Hocam bir şey diyeceğim ben kurdum ama hiçbir aygıtı tanımıyor sadece klavye çalışıyor touchpad hoparlör internet alıcısı çalışmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapın mouse takın ve internet takın telefondan.
kaan.qrx Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #10 Einstein dedi: Windows 11 kurdunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet kurdum ama hiçbir aygıt çalışmıyor. Lskow dedi: Güncelleme yapın mouse takın ve internet takın telefondan. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapamıyorum Windows'u.
Einstein dedi: Windows 11 kurdunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet kurdum ama hiçbir aygıt çalışmıyor. Lskow dedi: Güncelleme yapın mouse takın ve internet takın telefondan. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapamıyorum Windows'u.