E EarlyNico Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 Laptopa Windows 11 yüklemeye çalışıyorum ama böyle bir ekran çıkıyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG-20241104-WA0014.jpg 239,2 KB · Görüntüleme: 61 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2024
Çözüm E E EarlyNico 4 Kasım 2024 8keyd dedi: Intel VMD contoller sürücüsü ile yapabilirsin. Aşağıdaki linkte bu sorunun çözümü var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi ama Windows 10 için olan sürümüne ulaşabildim. Bana şu an Windows 11 lazım. EarlyNico dedi: Denedim şimdi ama Windows 10 için olan sürümüne ulaşabildim. Bana şu an Windows 11 lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Laptop modelini girip ona göre irst driver indiriyormuşuz.
8keyd dedi: Intel VMD contoller sürücüsü ile yapabilirsin. Aşağıdaki linkte bu sorunun çözümü var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi ama Windows 10 için olan sürümüne ulaşabildim. Bana şu an Windows 11 lazım. EarlyNico dedi: Denedim şimdi ama Windows 10 için olan sürümüne ulaşabildim. Bana şu an Windows 11 lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Laptop modelini girip ona göre irst driver indiriyormuşuz.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #2 EarlyNico dedi: Laptopa Windows 11 yüklemeye çalışıyorum ama böyle bir ekran çıkıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Diskiniz gözükmüyor. Laptop modeli nedir? Artı 0 Eksi
EarlyNico dedi: Laptopa Windows 11 yüklemeye çalışıyorum ama böyle bir ekran çıkıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Diskiniz gözükmüyor. Laptop modeli nedir?
8keyd Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF F15 FX507ZV Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #3 EarlyNico dedi: Laptopa Windows 11 yüklemeye çalışıyorum ama böyle bir ekran çıkıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... İntel VMD contoller sürücüsü ile yapabilirsin. aşağıdaki linkte bu sorunun çözümü var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
EarlyNico dedi: Laptopa Windows 11 yüklemeye çalışıyorum ama böyle bir ekran çıkıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... İntel VMD contoller sürücüsü ile yapabilirsin. aşağıdaki linkte bu sorunun çözümü var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS E EarlyNico Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #4 8keyd dedi: Intel VMD contoller sürücüsü ile yapabilirsin. Aşağıdaki linkte bu sorunun çözümü var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi ama Windows 10 için olan sürümüne ulaşabildim. Bana şu an Windows 11 lazım. EarlyNico dedi: Denedim şimdi ama Windows 10 için olan sürümüne ulaşabildim. Bana şu an Windows 11 lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Laptop modelini girip ona göre irst driver indiriyormuşuz. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
8keyd dedi: Intel VMD contoller sürücüsü ile yapabilirsin. Aşağıdaki linkte bu sorunun çözümü var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi ama Windows 10 için olan sürümüne ulaşabildim. Bana şu an Windows 11 lazım. EarlyNico dedi: Denedim şimdi ama Windows 10 için olan sürümüne ulaşabildim. Bana şu an Windows 11 lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Laptop modelini girip ona göre irst driver indiriyormuşuz.