Laptopa Xbox bağlama

TEK23

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10 bir laptop var elimde ama Xbox'a bağlanırken sıkıntı çıkıyor yani Xbox'ı görmüyor. Nasıl çözebilirim?

resim_2021-05-24_145425.png

Xbox One serisi ise görmesi lazım. Series modellerinden ise ne yazık ki o yazılım işe yaramıyor. Telefonunuza XBOX yazılımını indirip oradan bağlanabilirsiniz anca.

Xbox One serisi ise görmesi lazım. Series modellerinden ise ne yazık ki o yazılım işe yaramıyor. Telefonunuza XBOX yazılımını indirip oradan bağlanabilirsiniz anca.
Evet xbox one ama ne yazık ki görmüyor acaba internete mi bağlı değil diye düşündüm ama ona nereden bakabileceğimi bilmiyorum :(

Evet xbox one ama ne yazık ki görmüyor acaba internete mi bağlı değil diye düşündüm ama ona nereden bakabileceğimi bilmiyorum :(
Konsolunuzun internete bağlı olması gerekiyor diye biliyorum. Kontrol etseniz iyi olur, nasıl bakıldığını ben de bilmiyorum ne yazık ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı