Laptopda Enter tuşuna basmadığımda ekran gidiyor

b3rk4n96

Kilopat
Eba'nın verdiği laptobu açıyorum fakat Enter tuşuna basmadığım zamanlar ekran görüntülenmiyor. Fakat ne zaman Enter tuşuna basılı tutsam, bilgisayar normal bir şekilde çalışıyor ve her işlemi yapabiliyorum. Enter tuşundan elimi çektiğim anda ekran kararıyor ve yeniden Enter tuşuna bastığımda ya bilgisayar kapanmış yeniden açılıyor yada oturum kapanmış şekilde karşıma geliyor. Yeğenimin bilgisayarı ve Eba derslerine girmesi gerek, bu konuda yardımcı olabilecek var mı? (Yüklediğim resimlere durumu bakarak daha iyi anlayabilirsiniz)

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 107
  • 2.jpg
    2.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 70
  • 3.png
    3.png
    125,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 4.jpg
    4.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 5.png
    5.png
    63,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 6.png
    6.png
    110 KB · Görüntüleme: 70
Bu ne saçmalıktır bilgisayarı yeniden başlat bize video gönder bir bakalım.
Video çektim de bilgisayar çok yavaş olduğu için izlerken çok beklersiniz, kısaca şöyle açıklayayım.
-Bilgisayar 1 veya daha çok defa Enter tuşuna bastığımda açılıyor.
-Enter tuşuna basılı kaldığı sürece herhangi bir sorun olmadan çalışıyor ve her türlü işlem yapılabiliyor.
-Enter tuşundan çektiğim anda %90 oturum kapanıyor ve ekran kararıyor, %10 bilgisayar komple kapanıyor.
-Enter tuşuna tekrar basılı tuttuğumda oturum kapanmış ise oturum açma ekranı geliyor ve kaldığı yerden devam ediyor, bilgisayar kapanmış ise baştan açılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı