Laptopda Monster tercih edilir mi?

161553

Hectopat
Makaleler
1
Bugüne kadar bilgisayar dahil her şeyden yerli markaları kullandım ve neredeyse hepsi pişman etti, o yüzden biraz önyargım var. Yerli marka kullanmak istemiyorum ama hergün 200-300 TL pahalanan fiyatlar bana başka seçenek bırakmıyor. (Asus TUF gibi)

Monster eskiden malzeme kalitesizliği ile ünlüydü. Hala aynı mı yoksa "MSI kasa kullanıyorlar, iyidir" gibi yorumlar gerçek mi?
Mesela önceden bir Casper almıştım. BIOS'u güncellemek için anakartın Çince sitelerine girip uğraşmıştım. Bu tarz sorunlar Monster'da da var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Malzeme kalitesi düşük bir ürün,kasası çok sağlam değil. Fakat güncelleme kısmında direk monster'ın kendi sitesinden modelinize uygun tüm sürücü güncellemelerine erişebilirsiniz.

Hocam modele göre değişiyor. Monster'ın çok az sayıda gerçekten iyi ürünleri var. Ama genel olarak sıkıntılı üretim yapıyor. Bütçenize göre değişir. Bütçe belirtirseniz sıkıntısız ürünleri önerebiliriz belki.

Hocam modele bağlı bazı modellerde iyi bazı modellerde kötü oluyor.

10-11 bin TL civarı RTX 3050Ti kartlı laptop arıyorum. Aslında Asus TUF vardı ama pahalandı. Başka bildiğiniz var mı?

10-11 bin TL civarı RTX 3050Ti kartlı laptop arıyorum. Aslında Asus TUF vardı ama pahalandı. Başka bildiğiniz var mı?
Hocam tam emin değilim ama bıraktığım linkteki ürün iyi olanlardan olabilir.

RAM'i sonradan 16 yaparsanız performansınız güzel olur.

@messinicocugu @hadwiger @Ramazan Ö hocalarım bu konularda daha bilgilidir.

Evet bu modeli görmüştüm ama sırf kalite için daha pahalı ve daha düşük kartlı Asus'a mı yönelmeliyim yoksa donanımı daha iyi diye malzemeden ödün verip attığınız linkteki Monster'ı mı almalıyım karar veremedim.

Mimar bir arkadaşıma 2018 sonlarında GTX 1660 'lı modelini aldırmıştım. Önce iGpu ile Gpu arasında geçiş yapılamaması ile alakalı FPS sorunları yaşadı. 2 defa servise verdikten sonra bu durum çözümlendi. Ancak soğutma konusunda da yetersizdi, öyle ki cihaz boşta dururken bile fanların bir anda Boeing motor gibi ses çıkardığını duyuyorduk.
Başka bir arkadaşım 950m 'li eski bir modelini kullanıyordu, o çok memnundu. Ancak ekranı kırıldığında servis 150 dolar gibi oldukça yüksek bir fiyat istemişti.

Soğutma sıkıntısı konusunda ben de çok sayıda yorum gördüm. Temizliğini filan yaparım ama garantisi bitmeden içini açmak da istemiyorum. Galiba markalı bir şey almak daha mantıklı.

Hocam Monster çok tavsiye etmem, kasası çatlayandan bataryası şişene kadar birçok sorun gördüm. Bence Hp, Asus gibi markalar daha kaliteli cihazlar üretiyor.
Edit: https://ty.gl/9tzi69vsxe i5 olması sorun olmazsa güzel bir cihaz gibi duruyor. İnceleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…