Eski bir Vestel tüplü televizyonumuz var. Eski dediysem çok eski değil ama sonuçta tüplü. Bu televizyonda haliyle HDMI girişi bulunmuyor. Bazı mağazalarda bunun için bir çözüm aradım ama bir sonuca ulaşamadım. Bu konuda yapabileceğimiz bir şey var mı ?
Technopat'ı severek takip ediyorum ama ben bu sosyalden yeterli desteği alamıyorum. Yani her konumda bu böyle oluyor. Bu konu beni baya rahatsız ediyor
Konuda uzman değilim fakat bende Wii konsolunu kullandım arkadaşın dediği Ps3 deki kablodan vardı.Bende sizin çektiğiniz televizyonun çok daha eski arçelik bir televizyona (Arçelik-tv 2251) takıp oynuyordum wii çıktığı günlerde.
Demem o ki o sorunsuzca görüntü ve ses aktarımı sağlar biraz fazla uzattım.
Bu televizyondan bir abimizde vardı bunlarda entegre cd okuyucusu falanda olmuyormuydu ? Merakımı mağzur görün