Laptopfırsatı güvenilir mi?

Drop M3 adlı fareyi alacagım fakat Trendyol'da 1200 TL beyaz modeli. 1000 TL'den fazla bütçem yok, laptopfırsatı sitesinden alınır mı? Güvenilir midir?

Hocam bu fareyi kesinlikle almayın. Sensörü çok kötü. Laptopfırsatına gelirsek hiçbir forumda bu sitenin linkini görmedim. Pek güvenilir olduğunu düşünmüyorum. 1K bütçeye SteelSeries Prime veya kablosuz istiyorsanız bütçeyi biraz çıkarıp ATK A9 veya malzeme açısından daha kaliteli olan ATK bs X1 SE bakmanızı öneririm.

Hocam site hakkında pek bilgim yok fakat bu ürün bayağı sıkıntı hatta genel olarak Rampage ürünleri sıkıntı sensörleri çok dandik oluyor eğer 1000 TL bütçeniz varsa kesinlikle SteelSeries Prime öneririm fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor bende kullandım zamanında bayağı kaliteliydi.

Pazarama

Sizin için 969 TL'ye bir linkte bırakayım bakmak isterseniz.

Drop M3 adlı fareyi alacagım fakat Trendyol'da 1200 TL beyaz modeli. 1000 TL'den fazla bütçem yok, laptopfırsatı sitesinden alınır mı? Güvenilir midir?

Rampage'in alınacak tek kablosuz mouse'u sadece ve sadece Zenith Pro 'dur.
Zamanında Smx-r89 X-pike Kablosuz kullandım ve o model Drop M3'ten daha iyi olmasına rağmen baş belasıydı.
Wraith'ten VXE R1 SE alın, 1400TL'ye.
Parolapara ile öderseniz 400TL cashback geliyor ve 1000TL'ye denk geliyor.

Öncelikle hepinize teşekkür ederim fare hediye olarak alacağım bende Viper V3 HyperSpeed var arkadaşımda zaten rekabetçi oyunlardan çok HOI4, men of war 2 gibi oyunlar oynuyor kablosuz olması lazım o yüzden çok etkileyeceğini düsünmüyorum yine tekrardan fikrinizi almak isterim.

Sadece mouse değil 1000 tl ye kablolu/kablosuz klavye veya kablosuz kulaklıkta önerebilirsiniz

Son düzenleme:
1000TL'ye kablosuz ekipman bulmak biraz zor hocam ama Rampage Zenith Pro almayacaksanız Rampage ve Gamepower almayın.

Öncelikle hepinize teşekkür ederim fare hediye olarak alacağım bende Viper V3 HyperSpeed var arkadaşımda zaten rekabetçi oyunlardan çok HOI4, men of war 2 gibi oyunlar oynuyor kablosuz olması lazım o yüzden çok etkileyeceğini düsünmüyorum yine tekrardan fikrinizi almak isterim.

Sadece mouse değil 1000 TL'ye kablolu/kablosuz klavye veya kablosuz kulaklıkta önerebilirsiniz

Havit Fuxi H3 var o tam bir F/P kulaklık incelemesi YouTube'da çok fazla bulunuyor. Gayet iyi kulaklık. Onu hediye edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı