Laptop'ı satıp Masaüstü Bilgisayar'a geçmek

Uğur Çelebi

Decapat
Arkadaşlar elimde Monster Abra A5 v13.1 bir dizüstü bilgisayar var. 1-1.5 sene içerisinde bunu satıp Masaüstü Bilgisayara geçmek istiyorum. Bunun sebebi de AMD tabanlı bir setup sistem kurup, bu sistemi geliştirmek istemem ve hem daha cok performans almam. Hem de büyük ekranda oynama deneyimi elde etmek istemem. Sizce bu mantıklı mıdır? Fikirleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli seyahat eden biri değilseniz masaüstü almanız daha mantıklı olur.Ben laptop almıştım üniversitede 2 sene önce.2 ay önce servisten gelirken kırıldı Hakem Heyeti vs uğraşıyorum.Üniverstenin bitmesine bir sene kaldığı için masaüstü toplayacağım

Yanıtlarınız için teşekkürler.Kasaya geçmeyi kesinlikle düşünüyorum.Size son bir sorum şu olacak AMD tabanlı kuracağım için kesinlikle 3. Nesili bekleyeceğim.3.Nesil sizce 2. Nesile göre daha Fiyat/Performans olur mu?

Yanıtlarınız için teşekkürler.Kasaya geçmeyi kesinlikle düşünüyorum.Size son bir sorum şu olacak AMD tabanlı kuracağım için kesinlikle 3. Nesili bekleyeceğim.3.Nesil sizce 2. Nesile göre daha Fiyat/Performans olur mu?
Muhtemelen olacaktır. Buradan inceleyin.

Peki içindeki GPU'lar nasıl bir güçte olur? Daha çok GPU'ları için tercih etmeyi düşünüyorum.
O konuda net bir şey söyleyemem. 3. nesil işlemcilerin piyasaya çıkmaları yakındır. Testleri görmek lazım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı