Laptopla motor takas edilir mi?

Yer
Uranüs
Daha fazla  
Meslek
Uzay Madencisi
1718396827957.png

Acer Nitro 5 3070 Ti 32 GB DDR5 Ryzen 7 6800H 1TB M.2 SSD'li bir bilgisayarım var. 50k'dan satışta şu anda ve bununla takas etmek istediğini söyledi biri. Sizce mantıklı mı?

1718396827957.png

Takas ı ne derece istediğiniz önemli burada hocam motoru çok mu istiyorsunuz bir de laptopu sık kullanıyor musunuz bu size kalmış bir takas.

O sistem tahmini olarak motordan fazla tutar diyelim 70bin TL'ye sattın 50binle motoru aldın 30bin ile de GTX kasa toplarsın mesela ama satmak istiyorsan.

O sistem tahmini olarak motordan fazla tutar diyelim 70bin TL'ye sattın 50binle motoru aldın 30bin ile de GTX kasa toplarsın mesela ama satmak istiyorsan.

Okul için almıştım bu laptopu normalde kasa toplardım ama hocayı dinledim keşke almasaydım. Motor ehliyetim yok sadece satmak için alabilirim fakat ailem pek sıcak bakmıyor kendisine.

Okul için almıştım bu laptopu normalde kasa toplardım ama hocayı dinledim keşke almasaydım. Motor ehliyetim yok sadece satmak için alabilirim fakat ailem pek sıcak bakmıyor kendisine.

Motora ilgin yoksa uğraşma, etmezsin bilmezsin, belki bir sorunu vardır kazıklanırsın. Cihazın güzel kasa toplamana da gerek yok.

Hmm o zaman bayağı bir zarara uramışsın kardeşim ama en azından artık bir motorun var :D

Yani motor merakın varsa neden olmasın? İlgilendiğin ve ihtiyacın olan bir şey ise düşünülebilir.

İşte sıkıntı orada motora merakım yok sadece satmak için alabilirim ama oda ancek motor sıkıntısız ise. Bir de onu satmak var tabii o ayrı mesele.

Keşke hiç almasaydın aga madem kullanmıcan niye satın alıyorsun PC'yi satsan daha kârlı çıkardın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı