Hocam sorununuz işlemci.
Çok büyük performans problemi var.
İşlemcinin gücünü ne kadar arttırabilirseniz arttırmaya çalışığın eğer sonuç alamazsanız yolunuz servis. Intel sorunlu bir chipset yollamış olabilir HP'ye.
Hocam bir şey soracağım geçen gün bir Metin2 PvP'si indirmiştik arkadaşlardan biri bu PvP'nin arka planda mining yaptığından şüphelendi sildi oyunu ben de sildim fakat böyle bir durumdan kaynaklı olabilir mi?
Hocam sorununuz işlemci.
Çok büyük performans problemi var.
İşlemcinin gücünü ne kadar arttırabilirseniz arttırmaya çalışığın eğer sonuç alamazsanız yolunuz servis. Intel sorunlu bir chipset yollamış olabilir HP'ye.
Hocam bir şey soracağım geçen gün bir Metin2 PvP'si indirmiştik arkadaşlardan biri bu PvP'nin arka planda mining yaptığından şüphelendi sildi oyunu ben de sildim fakat böyle bir durumdan kaynaklı olabilir mi?
Bunun için PC yi 1 saat en ufak dokunmadan ve ekranda görev yönetici açıp bekleyip GPU ve CPU kullanımına bakmanız lazım eğer sebepsizce yüksek kullanıyorsa g.o mining yapan bi yazılım yüklenmiştir. Boştayken mining yapıyordur virüs.
Bunun için PC'yi 1 saat en ufak dokunmadan ve ekranda görev yönetici açıp bekleyip GPU ve CPU kullanımına bakmanız lazım eğer sebepsizce yüksek kullanıyorsa g. O mining yapan bir yazılım yüklenmiştir. Boştayken mining yapıyordur virüs.
Ve ayrıca anlamadığım bir nokta da şu. Karşılaştırılan kişide 4060 var nasıl oluyor FPS neredeyse aynı hep.
Eğer güç seçeneklerini düşürmediyseniz, güç moduna vs almadıysanız normal vakitte asla bu kadar düşemez. Geçmiş olsun. Dediğim regedit olayını deneseydiniz iyi olurdu bi.
Eğer güç seçeneklerini düşürmediyseniz, güç moduna vs almadıysanız normal vakitte asla bu kadar düşemez. Geçmiş olsun. Dediğim Regedit olayını deneseydiniz iyi olurdu bir.
Evet aynen öyle. Büyük ihtimal laptopa anakart değişimi yapalım diyecekler reddet. Sıfır ürünle değişim iste.
6 Ay geçmeden bu tarz problemlerle karşılaştığında yasalar gereği Türkiye'de firma 0la değiştirmek zorunda. Dediğim gibi yazarak maddeyi bulabilirsin.
Evet aynen öyle. Büyük ihtimal laptopa anakart değişimi yapalım diyecekler reddet. Sıfır ürünle değişim iste.
6 ay geçmeden bu tarz problemlerle karşılaştığında yasalar gereği Türkiye'de firma 0la değiştirmek zorunda. Dediğim gibi yazarak maddeyi bulabilirsin.