Laptoplar arasındaki performans farkının sebebi nedir?

Yani servislik bir durum yok öyle mi? Canımı sıkmama gerek de yok?

Ben olsam sıkmam, o 24K alan kişi o.c + sıvı metal ile gücü maximize edip öyle sonuç almış olabilir büyük ihtimal.

Eski sonuçların çok kötüydü sebebini pek çözemedim mining olacağını zannetmiyorum.

Tamamdır o zaman canımı sıkmamam gerektiğini düşünüyorsanız ben de canımı sıkmam çünkü siz benden daha bilgilisiniz bu konuda.
Belki driverlarında bile yanlış bir yükleme yapmış olabilirim her şeyi sıfırdan temiz kurulum yapınca daha tatlı oldu.

Driver durumu kurtarabilir deneme yanılma ile bulmaya çalışırsanız doğru sürümü. Ben uğraştığımda normalde 9K alırken 9.6K ya ortalamayı çıkartabilmiştim sırf driver ile. Sizde durum normal duruyor pek bi kaybınız yok güncel olarak.

Şunu da fark ettim eğer prize olan uzaklık fazlaysa veya fazla ara kablo kullanılıyorsa watt değerini etkilediği için değerler de düşük oluyor. Formattan sonra direkt prizden denemedim bir de direkt prizden deneyeyim. Benim masama gelmesi için 3 tane ara kablo kullanıyordum.

20800'e çıktı hocam son skor bu bence gayet iyi 23K olsa oyunlarda Max 5-10 FPS artar diye düşünüyorum çok da önemli değil gibi.

Son düzenleme:
Selamlar hocam, sizin bilgisayarın aynısından arkadaşta alacak. Yorumunuz var mıdır?
Bu site

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…