Henüz almaya karar vermedim. Almak isteyenler merak ederler diye bu konuyu açmak istedim. 11.11 indirimi olur mu? Black Friday indirimlerinde aşağıdaki modellerde ne kadar indirim olur?
Hocam attığınız modeller aynı ikisi de ama laptoplar genelde pek indirime girmez. Eğer öğrenci değilseniz ve amacınız oyunsa masaüstü toplayın. Şahsen öğrenci veya çok gezen birisi değilseniz laptop önermem.
Hocam attığınız modeller aynı ikisi de ama laptoplar genelde pek indirime girmez. Eğer öğrenci değilseniz ve amacınız oyunsa masaüstü toplayın. Şahsen öğrenci veya çok gezen birisi değilseniz laptop önermem.
Henüz almaya karar vermedim. Almak isteyenler merak ederler diye bu konuyu açmak istedim. 11.11 indirimi olur mu? Black Friday indirimlerinde aşağıdaki modellerde ne kadar indirim olur?
Geçtiğimiz değil ondan önceki haftasonu hepsiburada da laptoplarda yizde 5 indirim vardi. 5060 li model 53 bin 5070li model 59 bin liraydı. O gun kartımın bilgilerini girerken kampanyayi bitirdiler alamadim. O fiyati gördükten sonra 3 4 bin fazla veripte almakta istemedim. Git gide üstüne koyuyorlar dunden bugune yuzde 10 luk bi zam yaptilar gamegaraj. Kasım indirimlerini bekliyorum mecbur. Duruma göre hala fiyat performans ürünü olarak kalirsa gg alicam yoksa bilindik markalari 1 2 bin daha fazla verip tercih edecegim. Aceleniz yoksa beklemenizde fayda vardir. Bugun 62 verip aldiginiz laptop kasimda gene 53 54 seviyelerine inerse canınız sıkılır. En azından benim düşüncem böyle.