Laptoplar Şarjda iken oyunlarda daha mı çok FPS veriyor?

Bayağı uzun zamandan beri laptop kullanıcıyısım bir gün elektrik gitti bende offline oyun oynamaya karar vermiştim. Önceden indirdiğim ve oynadığım bir oyunu açtım normalde şarjdayken 250-300 FPS arası verirken şarjsız 90-100 FPS veriyor. Laptop Sarj da iken daha çok mu FPS veriyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı uzun zamandan beri laptop kullanıcıyısım bir gün elektrik gitti bende offline oyun oynamaya karar vermiştim. Önceden indirdiğim ve oynadığım bir oyunu açtım normalde şarjdayken 250-300 FPS arası verirken şarjsız 90-100 FPS veriyor. Laptop Sarj da iken daha çok mu FPS veriyor?
Prize takılı iken tam performansla çalışır. Yani cevap evet.

Normalde evet. Mesela ben şarjda iken performans moduna alıyorum. Böylelikle bilgisayar pil dengesini daha az umursuyor ve elinden geleni yapmış oluyor.

Hem batarya ömrünün uzunluğu hem de performans açısından en iyi kullanım şekli batarya dolu iken şarja takılı kullanmak. 5 yıllık laptop oyuncusu olarak söylüyorum.

Bunu kendin de ayarlayabilirsin şarj da olmayınca şarj daha uzun gitsin tam gücünde çalışmamakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga o zaman bende nasıl prize takılıyken az performans veriyor şarjdan çıkarttığım zaman daha çok performans veriyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı