Satılık Laptoplar ve parçaları

Makaleler
7
Yer
Konya
Arkadaşlar elimde bir adet sıvı temaslı Lenovo Ideapad 300-15IKB model laptop, HP Pavilion G6 2212-ET model laptop ve bir adet Aspire ES1-512 Celeron N2840 işlemcili laptop var.
Lenovo IP300 laptopun anakart değişimi veya tamiri yapılırsa kullanılabilir bataryası ve şarj aleti sağlamdır garantisi 1 ay önce bitti. Garanti kapsamına girmediği için yaptıramadım.
HP Pavilion G6 2212-ET model laptop internete bağlanmamaktadır. Ayrıca HD7670M harici ekran kartı sürücüsü yüklenmeye çalışıldığında mavi ekran vermektedir. 64 bit işletim sistemi kurulumunda mavi ekran vermektedir.(sorduğum servislerin(HP, BDH, Samsung, Acer) çoğu saçma sapan şeyler söyledi, bence yüksek ihtimal çipset arızası)
Ekran menteşelerinde çatlaklar var açıp kapatırken takılmalar yapıyor ve aşağı yukarı yapıldığı zaman bazen ekran gidip geliyor. Onun dışında bozulmadan önce PUBG Lite, Valorant vesaire oynatıyordu. Tamiri mümkünse en azından e-spor oyunları oynanabilir. Şu anda GTA IV var köyde duruyor oyun videosu paylaşamayacağım.
Acer ES1-512 model laptopun mousepadi çalışmamaktadır. Onun dışında bir problemi yoktur. Kozmetik olarak gayet temizdir. Oyun olarak PES 13, Zula, ETS 2, Mount & Blade Warband, Mount & Blade With Fire and Sword vesaire oynatıyor çok da şey beklememek lazım.
Hepsi için istediğim toplam fiyat 1750 TL'dir. Pazarlık vardır. Kimseyi ölücülükle itham etmem. Fiyat yüksek olabilir kafadan araştırmadan yazdım. Kargoları ben karşılıyorum. Fiyata dahil olduğunu unutmadan yorum yaparsanız sevinirim. HP ve Lenovo parçalar ayrı ayrı da olur listeliyorum:
8 GB Kingston 1600 MHz 1.35V SODIMM RAM CL11 KN2M64-ETB model numaralı 200 TL'dir.
500 GB 5400 RPM 2 adet HDD WD Blue Sağlıklar %95,%90 110'ar TL.
4 GB 1600 MHz 1.5V SODIMM RAM CL11 90 TL
2 GB 1333 MHz 1.5V SODIMM RAM CL9 60 TL
Paris 5A bozuk anakart Lenovo IP300 150 TL
Lenovo IP300 Komple kasa 1 menteşe yamuk 200 TL

Fotoğrafları paylaşamıyorum, telefonumun kamerası bozuldu, birkaç saat içerisinde fotoğraflarla beraber güncelleyeceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı