kaan w10 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 278 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 RAM Elixir 667mhz ddr2 2gb İşlemci intel core duo 2 t6600 BIOS sıfırlamam gerekli BIOS'a giremiyorum CMOS'tan sıfırlamak lazımmış Fakat CMOS nerede? Anakart: Quanta TW8/SW8/DW8/
BIOS sıfırlamam gerekli BIOS'a giremiyorum CMOS'tan sıfırlamak lazımmış Fakat CMOS nerede? Anakart: Quanta TW8/SW8/DW8/
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #11 kaan w10 dedi: Denedim zaten bu modelden herkes şikayetçi (eski forumlar) Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz saç kurutma makinesi ile ısıtın kenarlarını, aralıkların açılmasını deneyin. Artı 0 Eksi
kaan w10 dedi: Denedim zaten bu modelden herkes şikayetçi (eski forumlar) Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz saç kurutma makinesi ile ısıtın kenarlarını, aralıkların açılmasını deneyin.
KS KS kaan w10 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 278 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #12 koztrue dedi: Hocam isterseniz saç kurutma makinesi ile ısıtın kenarlarını, aralıkların açılmasını deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı (offfffffff) Artı 0 Eksi
koztrue dedi: Hocam isterseniz saç kurutma makinesi ile ısıtın kenarlarını, aralıkların açılmasını deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı (offfffffff)
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #13 kaan w10 dedi: Denedim olmadı (offfffffff) Genişletmek için tıkla... Hocam resim atarbilir misniz? Artı 0 Eksi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Haziran 2022 #14 Sökmediğiniz bir vida var eminim deseniz bile. Daha önce deneyeminiz var diye kıyılardan açılacağını klipsli olduğunu söylemiyorum. Bilmiyorsanız hiç açmadıysanız bilen birine götürün. Artı 0 Eksi
Sökmediğiniz bir vida var eminim deseniz bile. Daha önce deneyeminiz var diye kıyılardan açılacağını klipsli olduğunu söylemiyorum. Bilmiyorsanız hiç açmadıysanız bilen birine götürün.