nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.125 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #1 Herkese merhaba. Ben yeni bir monitör alacağım ama laptopumun monitörünü iptal etmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Herkese merhaba. Ben yeni bir monitör alacağım ama laptopumun monitörünü iptal etmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.081 Makaleler 15 Çözümler 489 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Nisan 2023 #11 nrywq4 dedi: Tamam teşekkür ederim. Peki teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Olursa bana da teşekkür eder misin. Artı 0 Eksi
nrywq4 dedi: Tamam teşekkür ederim. Peki teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Olursa bana da teşekkür eder misin.
KS KS nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.125 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #12 Teru dedi: Olursa bana da teşekkür eder misin? Genişletmek için tıkla... Ahahah kusura bakma fark etmemişim sanada ayrıca teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Teru dedi: Olursa bana da teşekkür eder misin? Genişletmek için tıkla... Ahahah kusura bakma fark etmemişim sanada ayrıca teşekkür ederim