Laptoplarda donanım değişimi

RAM, HDD, İşlemci*, DVD okuyucu, Ekran**, Anakart*

Edit: *son kullanıcıya satış için üretimde olmadıkları için elde etmek mümkün olmayabilir.
** yedek parça olarak üretilebilir.

Wi-Fi Kartı, Çeşitli Girişler, İşlemci, RAM, Anakart, HDD, DVD Okuyucu, Monitör (Ekran), Klavye, TouchPad, Hoparlör, Çip vb. şeyler, aslında daha fazla vardı fakat bunların bilinmesi yeterlidir, bizzat kendim tamir edip değiştirdiğim için bilgi veriyorum. (Bu bileşenlerin değişmesi için çeşitli soketlerle, bağlantılar vb. şeylerle uyum sağlaması gerekiyor, bunu ise çeşitli 3. parti yazılımları üzerinden ya da farklı bir yöntem ile tespit edebilirsin.)

Sağ olun. O zaman ben belleği arttırayım. Ekran kartı ne uyumlu olur ne olmaz nasıl anlayacağız. Bu arada bilgisayarımın adı : Dell inspiron 3542 yardımcı olursanız teşekkür sevinirim. İşlemci de 1,70 ghz çok düşük. İşlemcide de değişir mi ?

Sağ olun. O zaman ben belleği arttırayım. Ekran kartı ne uyumlu olur ne olmaz nasıl anlayacağız. Bu arada bilgisayarımın adı : Dell inspiron 3542 yardımcı olursanız teşekkür sevinirim. İşlemci de 1,70 ghz çok düşük. İşlemcide de değişir mi ?
Ekran kartı değişmiyor. Anakarta entegre olarak üretiliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı