saywend Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 27 Ağustos 2024 #1 Biliyorum biraz saçma bir soru fakat buna net bir cevaba ihtiyacım var. Dizüstü bilgisayarlarda ekran kartı değişiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2024
Biliyorum biraz saçma bir soru fakat buna net bir cevaba ihtiyacım var. Dizüstü bilgisayarlarda ekran kartı değişiyor mu?
Çözüm Artoria Pendragon 27 Ağustos 2024 MXM slotlu modellerde içeriden ekran kartı değişimi yapılabiliyor, onun dışındaki modellerde ekran kartı değişimi yapılamıyor.
MXM slotlu modellerde içeriden ekran kartı değişimi yapılabiliyor, onun dışındaki modellerde ekran kartı değişimi yapılamıyor.
Waltuh45 Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 570 Çözümler 2 27 Ağustos 2024 #2 Teknik olarak bazı modellerde değiştirilebilir ama kimse öyle birşey ile uğraşmaz basit bir işlem değil. Artı 0 Eksi
Teknik olarak bazı modellerde değiştirilebilir ama kimse öyle birşey ile uğraşmaz basit bir işlem değil.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 27 Ağustos 2024 #3 MXM slotlu modellerde içeriden ekran kartı değişimi yapılabiliyor, onun dışındaki modellerde ekran kartı değişimi yapılamıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
MXM slotlu modellerde içeriden ekran kartı değişimi yapılabiliyor, onun dışındaki modellerde ekran kartı değişimi yapılamıyor.
KS KS saywend Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 27 Ağustos 2024 #4 Artoria Pendragon dedi: MXM slotlu modellerde içeriden ekran kartı değişimi yapılabiliyor, onun dışındaki modellerde ekran kartı değişimi yapılamıyor. Genişletmek için tıkla... Peki ücretleri ne kadar oluyor? Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: MXM slotlu modellerde içeriden ekran kartı değişimi yapılabiliyor, onun dışındaki modellerde ekran kartı değişimi yapılamıyor. Genişletmek için tıkla... Peki ücretleri ne kadar oluyor?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 28 Ağustos 2024 #5 saywend dedi: Peki ücretleri ne kadar oluyor? Genişletmek için tıkla... MXM GPU alıp takıyorsun direkt, o slotta tak çıkar mantığı var ama genelde eski modellerde bulunur. Fiyat GPU'ya göre. Artı 0 Eksi
saywend dedi: Peki ücretleri ne kadar oluyor? Genişletmek için tıkla... MXM GPU alıp takıyorsun direkt, o slotta tak çıkar mantığı var ama genelde eski modellerde bulunur. Fiyat GPU'ya göre.
KS KS saywend Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 28 Ağustos 2024 #6 Artoria Pendragon dedi: MXM GPU alıp takıyorsun direkt, o slotta tak çıkar mantığı var ama genelde eski modellerde bulunur. Fiyat GPU'ya göre. Genişletmek için tıkla... Yapmaya değer mi? Bilgisayarımı alırken 45 watt olduğunu bilmiyordumda belki garantisi bitince değiştiririm diye merak ettim Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: MXM GPU alıp takıyorsun direkt, o slotta tak çıkar mantığı var ama genelde eski modellerde bulunur. Fiyat GPU'ya göre. Genişletmek için tıkla... Yapmaya değer mi? Bilgisayarımı alırken 45 watt olduğunu bilmiyordumda belki garantisi bitince değiştiririm diye merak ettim
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 28 Ağustos 2024 #7 saywend dedi: Yapmaya değer mi? Bilgisayarımı alırken 45 watt olduğunu bilmiyordumda belki garantisi bitince değiştiririm diye merak ettim Genişletmek için tıkla... Muhtemelen modelinizde destek yoktur bile yeni aldıysanız. Model nedir? Artı 0 Eksi
saywend dedi: Yapmaya değer mi? Bilgisayarımı alırken 45 watt olduğunu bilmiyordumda belki garantisi bitince değiştiririm diye merak ettim Genişletmek için tıkla... Muhtemelen modelinizde destek yoktur bile yeni aldıysanız. Model nedir?
KS KS saywend Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 28 Ağustos 2024 #8 Artoria Pendragon dedi: Muhtemelen modelinizde destek yoktur bile yeni aldıysanız. Model nedir? Genişletmek için tıkla... MSI Thin 15 B12ve. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Muhtemelen modelinizde destek yoktur bile yeni aldıysanız. Model nedir? Genişletmek için tıkla... MSI Thin 15 B12ve.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 28 Ağustos 2024 #9 saywend dedi: MSI Thin 15 B12ve. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı değişmez, eGPU yapılır sadece onda. Artı 0 Eksi
saywend dedi: MSI Thin 15 B12ve. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı değişmez, eGPU yapılır sadece onda.
KS KS saywend Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 28 Ağustos 2024 #10 Artoria Pendragon dedi: Ekran kartı değişmez, eGPU yapılır sadece onda. Genişletmek için tıkla... eGPU nedir peki? Bir yerde bilgisayarı sabit kullanmam gerektiğini görmüştüm. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Ekran kartı değişmez, eGPU yapılır sadece onda. Genişletmek için tıkla... eGPU nedir peki? Bir yerde bilgisayarı sabit kullanmam gerektiğini görmüştüm.