No Russian Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 247 7 Ekim 2021 #1 Laptoplarda ekran kartı ve işlemci değişebilir mi? Değişebilirse kasalıyla ne farkı var?
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.230 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 7 Ekim 2021 #2 Modele göre değişir. Bütün hepsinde değişmez.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #3 Eğer üst seviye bir ürün ise (35-50k civarları) genelde evet. Ancak %90'ı için hayır.
Yesefe35 Decapat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #4 No Russian dedi: Laptoplarda ekran kartı ve işlemci değişebilir mi? Değişebilirse kasalıyla ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim değişmiyor sadece RAM değişir diye biliyorum.
No Russian dedi: Laptoplarda ekran kartı ve işlemci değişebilir mi? Değişebilirse kasalıyla ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim değişmiyor sadece RAM değişir diye biliyorum.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 7 Ekim 2021 #5 Eskiden GTX600-700 serisi olan MSI modellerde değişiyordu. Zamanla bunlar lehimli hale geldi ve değişmiyor artık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eskiden GTX600-700 serisi olan MSI modellerde değişiyordu. Zamanla bunlar lehimli hale geldi ve değişmiyor artık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
No Russian Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 247 7 Ekim 2021 #6 Bahacprz dedi: Modele göre değişir. Bütün hepsinde değişmez. Genişletmek için tıkla... Değişip değişemeyeceğini nereden anlayacağım.
Bahacprz dedi: Modele göre değişir. Bütün hepsinde değişmez. Genişletmek için tıkla... Değişip değişemeyeceğini nereden anlayacağım.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #7 Ella Freya dedi: Geldi ve değişmiyor artık. Genişletmek için tıkla... Aslında Semruk serisinde hala k serisi masaüstü kullaılmakta. Bazılarında değişiyor.
Ella Freya dedi: Geldi ve değişmiyor artık. Genişletmek için tıkla... Aslında Semruk serisinde hala k serisi masaüstü kullaılmakta. Bazılarında değişiyor.