morpheus Hectopat Katılım 28 Mayıs 2013 Mesajlar 7 1 Haziran 2013 #1 Bazı cihazlarda batarya gömülü halde geliyor. Bu tarz tasarımın herhangi bir dezavantajı var mıdır ? Değiştirilmesi konusunda sıkıntı çıkıyor mu ? Biraz bakındım ama hakkında bilgi bulamadım.
Bazı cihazlarda batarya gömülü halde geliyor. Bu tarz tasarımın herhangi bir dezavantajı var mıdır ? Değiştirilmesi konusunda sıkıntı çıkıyor mu ? Biraz bakındım ama hakkında bilgi bulamadım.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 2 Haziran 2013 #2 2 sene ömrü oluyor. 2 sene sonra garanti bitmeden cihazı servise verip bataray değişmi isteyebilirsiniz ama bundan dolayı sizden ücret isteyebilirler.
2 sene ömrü oluyor. 2 sene sonra garanti bitmeden cihazı servise verip bataray değişmi isteyebilirsiniz ama bundan dolayı sizden ücret isteyebilirler.
morpheus Hectopat Katılım 28 Mayıs 2013 Mesajlar 7 2 Haziran 2013 #3 Burak Alkan dedi: 2 sene ömrü oluyor. 2 sene sonra garanti bitmeden cihazı servise verip bataray değişmi isteyebilirsiniz ama bundan dolayı sizden ücret isteyebilirler. Genişletmek için tıkla... En temizi ayrı olan modellere yönelmek öyleyse. Riske girmeye gerek yok. Eğer cezbedici bir avantajı yoksa tabi.
Burak Alkan dedi: 2 sene ömrü oluyor. 2 sene sonra garanti bitmeden cihazı servise verip bataray değişmi isteyebilirsiniz ama bundan dolayı sizden ücret isteyebilirler. Genişletmek için tıkla... En temizi ayrı olan modellere yönelmek öyleyse. Riske girmeye gerek yok. Eğer cezbedici bir avantajı yoksa tabi.