Bekle bekle nereye kadar, piyasanın nereye gittiği belli değil.
Peki max 11 bin küsüre bana uygun bir laptop var mı?Dolar çok hareketli bir şey mümkün değil. Yeniler de yüksekten gelecektir. Beklemeyip ihtiyaca göre almak gerekir.
Peki max 11 bin küsüre bana uygun bir laptop var mı?
Genelde yazılım, programlama için kullanacağım.
ACER Nitro Ryzen 5 4600h 8 Gb Ram 512 Gb Ssd Gtx 1650 Ti Linux Nh.q9hey.002 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Hocam sizin beklentinizi bu laptop karşılayabilir diye düşünüyorum. O kadara çıkamam diyorsanız güzel bir alternatif.Peki max 11 bin küsüre bana uygun bir laptop var mı?
Genelde yazılım, programlama için kullanacağım.
Bunun işlemcisi biraz düşük gibi.
Bu attığın beni yıllarca götürür mü önemli olan o? O fiyatın üstüne çıkabilirim.ACER Nitro Ryzen 5 4600h 8 Gb Ram 512 Gb Ssd Gtx 1650 Ti Linux Nh.q9hey.002 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Hocam sizin beklentinizi bu laptop karşılayabilir diye düşünüyorum. O kadara çıkamam diyorsanız güzel bir alternatif.
Bu da tercih edilebilir, ekran kartları aynı performansı veriyor fakat Asus'ta Rtx avantajı var.Bunun işlemcisi biraz düşük gibi.
Peki şu nasıl:
Yazılım alanında ekran kartı mı daha önce gelir işlemci mi?Bu da tercih edilebilir, ekran kartları aynı performansı veriyor fakat Asus'ta Rtx avantajı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.