Çözüldü Laptoplarda IPS ve IPS-level panel arasındaki farklar nelerdir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

B4CH1R4

Centipat
Daha fazla  
Almak istediğim laptop.
Merhaba yukarıda linkini verdiğim laptopu almak istiyordum fakat ekranının IPS-level olduğunu gördüm IPS'yle IPS-level panel arasında ne gibi farklar vardır ve IPS-level panel bir laptop alınır mı? Onu soracaktım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
En belirgin fark, IPS-level paneller aslında IPS değildir. VA veya TN panelin bazı özelliklerinin IPS panele yaklaşınca verdikleri saçma ve bomboş bir isimlendirmedir. IPS-level panel alınmamalı fakat attığınız ürün direkt IPS zaten. Bu ismi kullanım türü markadan markadan markaya değişiyor. Eğer MSI modellerde IPS-level ibaresi görürseniz arkanıza bakmadan kaçmalısınız.

En belirgin fark, IPS-level paneller aslında IPS değildir. VA veya TN panelin bazı özelliklerinin IPS panele yaklaşınca verdikleri saçma ve bomboş bir isimlendirmedir. IPS-level panel alınmamalı fakat attığınız ürün direkt IPS zaten. Bu ismi kullanım türü markadan markadan markaya değişiyor. Eğer MSI modellerde IPS-level ibaresi görürseniz arkanıza bakmadan kaçmalısınız.

Çözüm

Hocam gösterdiğiniz 2023 model benimki de aynı duruyor ama satıcı 2022 model diyor.
Özelliklerdede IPS-Level panel gözüküyor.

Dosya Ekleri

• asuuuuuuuussssssssssssssssssssssssssssssssss.png
    28,1 KB · Görüntüleme: 31
Hocam gösterdiğiniz 2023 model benimki de aynı duruyor ama satıcı 2022 model diyor.
Özelliklerdede IPS-Level panel gözüküyor.

2022 model o değil, G16 kasa zaten 2023 çıkışlı. 2022'de G15 kasa vardı. Dediğim gibi ASUS neden öyle yazdı bilmiyorum ama panel IPS. Direkt panel kodundan çıkıyor merak etmeyin.

2022 model o değil, G16 kasa zaten 2023 çıkışlı. 2022'de G15 kasa vardı. Dediğim gibi ASUS neden öyle yazdı bilmiyorum ama panel IPS. Direkt panel kodundan çıkıyor merak etmeyin.

Çok sağ olun Hocam içimi rahatlattınız iyi günler.

Hocam laptopa kendi sitesinden baktım hala IPS-level yazıyor. Acaba LG'nin paneli olmadığı için mi öyle diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam laptopa kendi sitesinden baktım hala IPS-level yazıyor. Acaba LG'nin paneli olmadığı için mi öyle diyor.

Mesajımda yazdım zaten ASUS neden böyle yazdı belli değil. Sonuçlar ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…