tythomenias Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 72 20 Haziran 2023 #1 Çok tozlandığı kirlendiği için bazen hava çıkmıyor, ızgaradan çok çok az çıkıyor. Öyle olunca fanı Turbo'ya alıp ızgaralardan üflüyorum, açılıyor bir süreliğine. Sorun yaratır mı bu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2023
Çok tozlandığı kirlendiği için bazen hava çıkmıyor, ızgaradan çok çok az çıkıyor. Öyle olunca fanı Turbo'ya alıp ızgaralardan üflüyorum, açılıyor bir süreliğine. Sorun yaratır mı bu?
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.473 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #2 İnternetten ürünün modelini yazıp temizlenmesiyle alakalı içeriklere ulaşabilirsin. Bence bunu yapman daha sağlıklı.
İnternetten ürünün modelini yazıp temizlenmesiyle alakalı içeriklere ulaşabilirsin. Bence bunu yapman daha sağlıklı.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 20 Haziran 2023 #3 Ben fanı durdurup kompresör ile hava basıyorum. (Tavsiye edilmez. Denersen mesuliyet kabul etmiyorum. Ben riski alarak yapıyorum) Deli gibi toz atıyor her seferinde.
Ben fanı durdurup kompresör ile hava basıyorum. (Tavsiye edilmez. Denersen mesuliyet kabul etmiyorum. Ben riski alarak yapıyorum) Deli gibi toz atıyor her seferinde.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.489 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 20 Haziran 2023 #4 Öyle yapacağınıza elektrikli süpürge ile ayda bir çekin ızgaradan. Mühendisler aptal değil. Fanları döndürmeniz alete zarar vermez.
Öyle yapacağınıza elektrikli süpürge ile ayda bir çekin ızgaradan. Mühendisler aptal değil. Fanları döndürmeniz alete zarar vermez.