A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 23 Haziran 2024 #11 raevenn dedi: Hocam bendede Nitro 5 var. 8GB ram taktım ama çok büyük bir etkisi olmadı. Lolde oyun sonunda 100fpsleri görüyor. Dahili ekran kartı yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Tam anlamıyla kapatamıyorum. Devre dışı bırakınca harici olan da gidiyor.
raevenn dedi: Hocam bendede Nitro 5 var. 8GB ram taktım ama çok büyük bir etkisi olmadı. Lolde oyun sonunda 100fpsleri görüyor. Dahili ekran kartı yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Tam anlamıyla kapatamıyorum. Devre dışı bırakınca harici olan da gidiyor.
raevenn Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #12 A1peren dedi: Tam anlamıyla kapatamıyorum. Devre dışı bırakınca harici olan da gidiyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı maalesef. Benim sistemime harici monitör takınca harici ekran kartını kullanabiliyorum.
A1peren dedi: Tam anlamıyla kapatamıyorum. Devre dışı bırakınca harici olan da gidiyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı maalesef. Benim sistemime harici monitör takınca harici ekran kartını kullanabiliyorum.