Rehber Laptoplarda MUX Switch Nedir? Ne işe yarar?

Hocam buradam benim anladığım şey şu: MUX Switch ihtiyacını optimus teknolojisi doğuruyor. Optimus NVIDIA'nın teknolojisi. Öyleyse AMD ekran kartlı laptoplarda MUX Switch'e gerek var mı? Görüntü direkt AMD ekran kartından alınabiliyor mu?

Tam bilmiyorum bu konuyu. Kullanan birine sormak en sagliklisi olur. @Radeon RX 5500M hocam yardimci olabilirseniz sevinirim.

6000M serisi ile gerekiyor maalesef. 5000M modellerinde tam performans vermesede genelde 180-220 FPS bandında tutuyor.

Hocam şimdi doğru mu anlamışım (bunu diyorum çünkü çok bilgisizim MUX konusunda) harici monitör kullanırsam MUX kapanıyor mu?
Hayır, harici monitör kullanırsan MUX Switch görevi görüyor. Yani tam tersi MUX Switch açılıyor ama Optimus denen kötü ve FPS düşürücü özellik kapanıyor.

Ben oyun oynarken harici monitör kullanmayı planlıyorum. Bunu yaptığımda sorun yaşamayacağım anlamına geliyor okuduklarıma göre. Bundan dolayı MUX Switch'e dikkat etmem gerekir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…