Rehber Laptoplarda MUX Switch Nedir? Ne işe yarar?

Mux switchi kullandığımızda ekran kartının daha çok ısınmasına sebep olur mu? Ekran kartını çok yoran oyunlarda mı çok yormayan oyunlarda mı kullanmak daha mantıklı yoksa her durumda kullanılmalı mı*

Bunu laptoplarda aktif etmenin yolu nedir? İlla başka bir mönitör mü bağlamak gerekiyor?

Bunu laptoplarda aktif etmenin yolu nedir? İlla başka bir monitör mü bağlamak gerekiyor?

Eğer laptopunda MUX varsa BIOS üzerinden aktif edebiliyorsunuz. Eğer yoksa evet tek yol monitör. Veya çift anal RAM alarak tam olarak çözmeseniz bile yüksek miktarda FPS artışı sağlarsınız.

Eğer laptopunda MUX varsa BIOS üzerinden aktif edebiliyorsunuz. Eğer yoksa evet tek yol monitör. Veya çift anal RAM alarak tam olarak çözmeseniz bile yüksek miktarda FPS artışı sağlarsınız.
MUX'un olup olmadığına nasıl bakıyoruz?

Şimdi görüğüm için yanıtınızı burdan sormak istedim peki Asus Rog Strix için geçerli olan bu durum

Bu iki laptop için de şu an geçerli midir ?
Yada güncel piyasaya bakarak 30bin ile 35bin arası alabilceğim en iyi performasnlı bir laptop öneriniz varsa ona da açığım..

Son düzenleme:
Bu üründe yazılı özelliklerin haricinde mux ta mevcut.Önerim bu cihazdan ya da hp omen olacaktır.

Bu üründe yazılı özelliklerin haricinde mux ta mevcut.Önerim bu cihazdan ya da hp omen olacaktır.
Çok teşekkür ederim. İkisi arasında bi öneriniz var mı acaba 2k olan beni uzun süre götürebilir mi yoksa fps düşüşü çok yaşar mıyım yeni oyunlar çıktıkça

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. İkisi arasında bi öneriniz var mı acaba 2k olan beni uzun süre götürebilir mi yoksa fps düşüşü çok yaşar mıyım yeni oyunlar çıktıkça
Rica ederim.2k olan daha iyi olur.Çözünürlük arttıkça fps illa ki düşer fakat uzun ömürlü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…