Rehber Laptoplarda MUX Switch Nedir? Ne işe yarar?

Arkadaşlar G17 713QR modeline sahibim. Bu cihazda ReSize BAR var mıdır? Var ise açmalı mıyım oyunlarda performans artışı yaşar mıyım?

Eğer laptopunda MUX varsa BIOS üzerinden aktif edebiliyorsunuz. Eğer yoksa evet tek yol monitör. Veya çift anal RAM alarak tam olarak çözmeseniz bile yüksek miktarda FPS artışı sağlarsınız.

Eğer laptopunda MUX varsa BIOS üzerinden aktif edebiliyorsunuz. Eğer yoksa evet tek yol monitör. Veya çift anal RAM alarak tam olarak çözmeseniz bile yüksek miktarda FPS artışı sağlarsınız.
Bir şey sormak istiyorum. Ben LoLdeyken 60-70 fps almaya başladım ama MSI Afterburner'ı açınca 100 fps alıyorum. Bunun sebebi nedir? Birde fotoğraftaki değerler normal mi? Çok anlamıyorum ama CPU'yu az kullanıyormuş gibi geldi doğru mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20220513_215017.jpg
    170,2 KB · Görüntüleme: 66
Arkadaşlar bende MONSTER TULPAR T7 V25.1 var sanırsam MUX Switch li bir laptop. Dying light, gta 5 gibi oyunlarda ara ara kasıyor garip bir şekilde. Bu laptopta bu MUX Switch'i ben nasıl açacağım direkt ekran kartından nasıl performans alacağım öğretir misiniz?

MUX neden batarya ömrü yiyor ya ? G870'in zaten 60W bataryası var.

Hocam İmzamdaki Notebook sahibiyim, Mux Aktif Ettim HDMI İle Görüntü alabilirim değilmi Harici Monitör ile ? Baş belası İntel GPU'dan kurtuldum makina daha stabil çalışmaya başladı. @Dark Lord of the Sith

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…