Rehber Laptoplarda MUX Switch Nedir? Ne işe yarar?

Dynamic Boost ve Resizable Bar'ın MUX ile uzaktan yakından alakası yok. Bu şey gibi MUX'suz laptop aldım ne yapsam da içimi rahatlatsam gibi bir şey olmuş.

Dynamic Boost ve Resizable Bar'ın MUX ile uzaktan yakından alakası yok. Bu şey gibi MUX'suz laptop aldım ne yapsam da içimi rahatlatsam gibi bir şey olmuş.
İkisininde alakalı ve birbiriyle iç içe olduğunu gayet iyi biliyorsunuz sizde.Benim zaten mux ile işim yok ama arkadaşları bilgilendirmek gerekiyor.

İkisininde alakalı ve birbiriyle iç içe olduğunu gayet iyi biliyorsunuz sizde. Benim zaten mux ile işim yok ama arkadaşları bilgilendirmek gerekiyor.
Dynamic Boost'un alakası yok MUX ile, onu saymamak gerek.
Resizable Bar ileride belki bir çözüm olabilir ama şu anlık baktığımızda çözüm değil. Tam performans için MUX şart.

Mükemmel olmuş hocam elinize sağlık. İmzaya ekliyorum.
Hocam hızlısınız

Tam da Dark Lord'a yakışacak bir rehber olmuş, elinize sağlık hocam. Ben de imzaya ekliyorum.

Ek olarak: Arkadaşlar MUXless cihazınız varsa, RAMleri Dual Channel şeklinde kullanırsanız çakma bir MUX elde etmiş gibi olursunuz. Her zaman geçerli değildir, sonra bana sövmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…