swxlvr
Hectopat
İyi sosyaller, ASUS TUF Gaming A15 FA507NV model laptopta G-SYNC ayarını nasıl açabilirim? Ekranım destekliyor üzerinde sticker da var.
Armoury Create yerine GHelper kullanmaktayım, Ultimate mod MUX Switch mi oluyor?İlk olarak GPU modunu Ultimate yapın Armoury Crate içinden ve MUX açılsın. Sonra NVIDIA denetim masasında G-Sync sekmesi gelecek, oradan açabileceksiniz.
Armoury Crate yerine GHelper kullanmaktayım, Ultimate mod MUX Switch mi oluyor?
Eki Görüntüle 2311476
Evet, açıp bakın.
Bu ayar sadece 4060'ı kullanıyor sanırım hocam.
Eki Görüntüle 2311479
Geldi hocam teşekkürler, 2 gündür MUX Switch kapalı kullandığıma mı üzüleyim Valorant'ta işlemcinin ekran kartıyla 600FPS aldığıma mı sevineyim bilmiyorum.
MUX Switch'i bilgisayar yük altında olmadığı zamanlarda işlemcinin grafik birimiyle entegre GPU arasında geçiş yaparak ekran kartının sağlığını korumayı amaçlayan bir teknoloji olarak biliyordum ama ekran kartını değiştirmek için makineye reboot attım, nasıl bu kadar hızlı değiştirebilecek oyunda iken? Veya değiştirmiyor da sadece bağlantısını kesiyor gibi bir şey mi?Evet, zaten G-SYNC aktif edebilmek için panele görüntüyü NVIDIA kart vermesi gerekli.
MUX Switch'i bilgisayar yük altında olmadığı zamanlarda işlemcinin grafik birimiyle entegre GPU arasında geçiş yaparak ekran kartının sağlığını korumayı amaçlayan bir teknoloji olarak biliyordum ama ekran kartını değiştirmek için makineye reboot attım, nasıl bu kadar hızlı değiştirebilecek oyunda iken? Veya değiştirmiyor da sadece bağlantısını kesiyor gibi bir şey mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.