Çözüldü Laptoplarda RAM, SSD ekletmek ve bakım yapmak garantiyi bozar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AlyuNoyan

Centipat
Daha fazla  
Üstede yazdığım gibi Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptop kullanıyorum ve 8 GB RAM'i 16 ya yükseltmek istiyorum, hiç bakım yapmadım bakım yaptıracağım ve 512 GB depolamamı 1TB'a çıkarmak istiyorum ama garantinin bozulup bozulmayacağını bilmiyorum, konu hakkında bilgisi olan bir kişi yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm
Lenovo cihazlarda hasar vermediğiniz sürece bakım, RAM ve SSD yükseltmek etkilemiyor garantiyi.
Lenovo cihazlarda hasar vermediğiniz sürece bakım, RAM ve SSD yükseltmek etkilemiyor garantiyi.

Çözüm

Zarar vermezsen laptopa bozmaz ama arayıp sormak daha iyi olur.

Hocam bir konuda okumuştum. Lenovo yetkili servisi şöyle demiş, RAM ve SSD takmak bilgisayara zarar vermediği sürece garantiyi bozmuyormuş ama siz yine de yetkili servisi arayıp söyleyebilirsiniz.

Lenovo'larda sıkıntı yok duyduğuma göre.

Lenovo üzerinde bakım ve ekleme yapmanıza zarar vermediğiniz sürece izin veriyor, yapabilirsiniz.
Zarar vermezsen laptopa bozmaz ama arayıp sormak daha iyi olur.
Hocam bir konuda okumuştum. Lenovo yetkili servisi şöyle demiş, RAM ve SSD takmak bilgisayara zarar vermediği sürece garantiyi bozmuyormuş ama siz yine de yetkili servisi arayıp söyleyebilirsiniz.
Lenovo'larda sıkıntı yok duyduğuma göre.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…