Laptoplarda RTX 3050 devri bitti mi?

Assions

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
4 GB VRAM artık yetmiyor bence. RTX 3050 devri bitmiş gözüküyor bana göre. Sizce bitti mi? 3060'lara geçmenin zamanı mı?

Henüz bittiğini sanmıyorum. RTX 3050 kullanıyorum yeterli geliyor. İki sene içinde yeni çıkan oyunlar için ultra grafikler imkansıza yaklaşır.

Evet. 4 GB VRAM'in artık 8 GB RAM tarzında ömrü var.

Henüz bittiğini sanmıyorum. RTX 3050 kullanıyorum yeterli geliyor. İki sene içinde yeni çıkan oyunlar için ultra grafikler imkansıza yaklaşır.
UE 5 ile oyunlar geldiğinde imkansız olacaktır elbette. Ama 2 yıl dayanacağını sanmıyorum.

UE 5 ile oyunlar geldiğinde imkansız olacaktır elbette. Ama 2 yıl dayanacağını sanmıyorum.
RDR2 için ultra ayarlar 5-6gb civarı vram istiyor. Dediğiniz gibi artık grafikler genel değerlendirmede daha çok göze çarpıyor oyunlar giderek gelişiyor.

6 GB 3060 bile yeri geliyor yetersiz kalıyorken, 3050'nin zaten hiç bi zaman tam anlamıyla devri başlamamıştı bence. NVIDIA bilerek mi yaptı bilmiyorum ama şu mobil GPU'ların belleklerini 2 GB arttırsaydı 6 GB 3050, 8 GB 3060 uzun süre idare ederdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…