Bayağıdır görmüyordum seni görmek güzel abi.Arasında çok fark yok diyen arkadaşlara sesleniyorum. 1 veya 2 nesil sonra çıkacak oyunlar da %10 civarı performans farkı oluyor. O yüzden yüksek W olanı tercih etmekte fayda var. Bütçeniz yetiyorsa.
İnanmayan için RTX3XXX serisinin farklı W değerine sahip mobil modellerine göz atabilirler.
Throttle her modelde var. Ne kadar şiddetli olduğu önemli.Hocam peki Acer'ın üstte atılan modelinde Throttle var mı? Çünkü 1-2 hafta içinde o laptopu almayı düşünüyorum tek korkum aşırı ısınması
Hocam o zaman Acer'ın Rtx 4080'li modeline yönelmemde bir sorun yok değil mi?Bayağıdır görmüyordum seni görmek güzel abi.
Throttle her modelde var. Ne kadar şiddetli olduğu önemli.
Aşırı ısınması niye sizin için sorun ki performansı iyi ise? Performans kötü ve ısınırsa korkabilirsiniz ama.
Eğer ısınmasın istiyorsanız Victus alacaksınız. Tek ısınmaya Gaming Laptop Victus gözümde benim. Ama performansı pek iç açıcı olmayabilir.
Performans istiyorsanız ısınmayı göze alacaksınız. Eğer ısınma hiç istemiyorsanız mecbur Masaüstü yönelin.
@erengore hocam konu kilitlensin dedim de sosyalde şöyle bir şey buldum MSI bile 90 derecelerin üstüne çıkıyormuş galibaHocam o zaman Acer'ın Rtx 4080'li modeline yönelmemde bir sorun yok değil mi?
Konu kilitlensin lütfen.
Hocam o zaman Acer'ın Rtx 4080'li modeline yönelmemde bir sorun yok değil mi?
Konu kilitlensin lütfen.
@erengore hocam konu kilitlensin dedim de sosyalde şöyle bir şey buldum MSI bile 90 derecelerin üstüne çıkıyormuş galiba
RTX 4080 laptop önerisi
Herkese merhaba. Şu an fiyat olarak karşılaştırabildiğim HP Omen 16 4080, MSI Vector GP68hx ve ASUS STRIX G16 versiyonları var. Fiyatlar hemen hemen aynı marka ve termal bazında hangisini tercih etmem daha mantıklı olur?www.technopat.net
Yok hocam ben de Acer'ı alacağım yüksek ihtimalle fakat MSI'ın oyunlarda 80 derece civarında dolaştığını sanıyordum bu yüzden yazmıştım aslında birde sizi bulmuşken sorayım başka açtığım bir konuda bir arkadaş Acer'ın malzeme kalitesinin, tuşlarının ve touchpadinin kötü olduğunu söylemiş bu önceki nesiller için mi geçerliydi yoksa bu seneki nesilde de devam ediyor mu?16” modeller soğutma açısından 17 veya 18” modellere göre daha dezavantajlı. Eğer 16” bir laptop alacaksan 90 derecelerin üzerini görmek çok problem olmamalı. Önemli olan ne kadar throttle yediği en başta demiştim zaten bunu. Ben şu an bu civarda bir laptop alacak olsam bu net Predator olurdu ki ABD’de de inanılmaz satıyor bu seri şu an.
Yok hocam ben de Acer'ı alacağım yüksek ihtimalle fakat MSI'ın oyunlarda 80 derece civarında dolaştığını sanıyordum bu yüzden yazmıştım aslında birde sizi bulmuşken sorayım başka açtığım bir konuda bir arkadaş Acer'ın malzeme kalitesinin, tuşlarının ve touchpadinin kötü olduğunu söylemiş bu önceki nesiller için mi geçerliydi yoksa bu seneki nesilde de devam ediyor mu?
Hangi RTX 4080'li laptop alınmalı?
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-predator-helios-16-ph16-71-96t0-intel-core-i9-13900hx-32-gb-1-tb-ssd-rtx-4080-12-gb-freedos-16-wqxga-2560-x-1600-240hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qjsey-001-p-hbcv00004p4iep...www.technopat.net
@Görkem Say Hocam az önce Acer'ı almış bulunmaktayım Hepsiburada'da sepette %5 indirim diye bir kampanya vardı onu değerlendirmek istedim umarım istediğim gibi çıkar laptop
Hocam öncelikle teşekkürlerKasası yenilendi zaten. Net olarak ROG G16 ve OMEN’den daha kaliteli malzeme kalitesi var. Klavyesini kullanıp da şikayet edeni görmedim ben bir de RGB aydınlatması mini-LED olduğu için hem daha az enerji harcıyor hem de daha güzel duruyor. Touchpad tarafından emin değilim ama oyuncu laptoplarından touchpad hep arka planlarda kalır zaten. Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız görüşlerinizi bekliyoruz.
Hocam öncelikle teşekkürler
Bir sorum daha olacak RGB aydınlatmasının arka kısmı mı yoksa klavye kısmı mı mini-LED oluyor? Aslında mini-LED ne oluyor tam bilmiyorum açıkçası birde dediğiniz özellik Asus'da var mı?
Hocam şimdi biraz daha araştırdım da laptopun ekranı da mini-LED'miş galiba tam emin değilim gerçi.Klavye kısmı. mini-LED olunca her tuşa ayrı RGB atayabiliyorsun ve dediğim gibi ışıklar etraftan sızmak yerine harfi aydınlatıyor. Daha hoş bir görüntüsü oluyor gelince anlarsınız. Bir de dediğim gibi daha az pil tüketiyor. Bu özellik bildiğim kadarıyla G16’da yok.
Mini-Led harika bir teknoloji, diğer laptoplarda bulamazsınız.Hocam şimdi biraz daha araştırdım da laptopun ekranı da mini-LED'miş galiba tam emin değilim gerçi.
Bu teknoloji sizin attığınız 70-80k fiyat bandındaki diğer modellerde kullanılıyor mu?
Bir de diğer panellerden farkı ne yani OLED ekran gibi bir şey mi bu da?
OLED kadar iyi mi hocam? Bu teknolojiyi ilk defa duydum da.Mini-Led harika bir teknoloji, diğer laptoplarda bulamazsınız.