H HeyDouglas Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 299 Çözümler 1 22 Mayıs 2023 #1 Üzerine direkt bir şey dökülünce mi olur yoksa bir kaç damla bir şey sıçrasa da olabilir mi?
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #2 HeyDouglas dedi: Üzerine direkt bir şey dökülünce mi olur yoksa bir kaç damla bir şey sıçrasa da olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kasanın boşluklarından içeri girdiyse muhtemelen anakartta sıvı teması olur.
HeyDouglas dedi: Üzerine direkt bir şey dökülünce mi olur yoksa bir kaç damla bir şey sıçrasa da olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kasanın boşluklarından içeri girdiyse muhtemelen anakartta sıvı teması olur.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.056 Çözümler 47 Yer Mersin 22 Mayıs 2023 #3 Ne anlamda soruyorsunuz, hasar alması mı yoksa garanti dışı kalması mı?
H HeyDouglas Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 299 Çözümler 1 22 Mayıs 2023 #4 Emrecngz dedi: Ne anlamda soruyorsunuz, hasar alması mı yoksa garanti dışı kalması mı? Genişletmek için tıkla... Sıvı teması olmuş demek için
Emrecngz dedi: Ne anlamda soruyorsunuz, hasar alması mı yoksa garanti dışı kalması mı? Genişletmek için tıkla... Sıvı teması olmuş demek için
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #5 Emrecngz dedi: Ne anlamda soruyorsunuz, hasar alması mı yoksa garanti dışı kalması mı? Genişletmek için tıkla... Sıvı teması olduğunda kullanıcı hatası oluyor. Bu nedenle garanti kalmıyor. Hasar da alıyor ama ilerleyen zamanda kendini gösterir.
Emrecngz dedi: Ne anlamda soruyorsunuz, hasar alması mı yoksa garanti dışı kalması mı? Genişletmek için tıkla... Sıvı teması olduğunda kullanıcı hatası oluyor. Bu nedenle garanti kalmıyor. Hasar da alıyor ama ilerleyen zamanda kendini gösterir.
H HeyDouglas Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 299 Çözümler 1 22 Mayıs 2023 #6 byexe dedi: Sıvı teması olduğunda kullanıcı hatası oluyor. Bu nedenle garanti kalmıyor. Hasar da alıyor ama ilerleyen zamanda kendini gösterir. Genişletmek için tıkla... Hayır onu demiyorum, bir damla sıçrasa bile sıvı teması olur mu yani
byexe dedi: Sıvı teması olduğunda kullanıcı hatası oluyor. Bu nedenle garanti kalmıyor. Hasar da alıyor ama ilerleyen zamanda kendini gösterir. Genişletmek için tıkla... Hayır onu demiyorum, bir damla sıçrasa bile sıvı teması olur mu yani
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #7 HeyDouglas dedi: Hayır onu demiyorum, bir damla sıçrasa bile sıvı teması olur mu yani Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım. byexe dedi: Kasanın boşluklarından içeri girdiyse muhtemelen anakartta sıvı teması olur. Genişletmek için tıkla... Klavye, fan, soketler, cd-rom vs. boşluklardan girmediği sürece sorun olmaz.
HeyDouglas dedi: Hayır onu demiyorum, bir damla sıçrasa bile sıvı teması olur mu yani Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım. byexe dedi: Kasanın boşluklarından içeri girdiyse muhtemelen anakartta sıvı teması olur. Genişletmek için tıkla... Klavye, fan, soketler, cd-rom vs. boşluklardan girmediği sürece sorun olmaz.
H HeyDouglas Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 299 Çözümler 1 22 Mayıs 2023 #8 byexe dedi: Yukarıda yazdım. Klavye, fan, soketler, cd-rom vs. boşluklardan girmediği sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir damla da yeter mi, bunlardan başka yer kalmıyor zaten
byexe dedi: Yukarıda yazdım. Klavye, fan, soketler, cd-rom vs. boşluklardan girmediği sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir damla da yeter mi, bunlardan başka yer kalmıyor zaten
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #9 HeyDouglas dedi: Bir damla da yeter mi, bunlardan başka yer kalmıyor zaten Genişletmek için tıkla... 1 damla da bir kova da aynı. Devre üzerinde su varsa kısa devre olur ya da ilerleyen zamanlarda oksitlenme yapar.
HeyDouglas dedi: Bir damla da yeter mi, bunlardan başka yer kalmıyor zaten Genişletmek için tıkla... 1 damla da bir kova da aynı. Devre üzerinde su varsa kısa devre olur ya da ilerleyen zamanlarda oksitlenme yapar.
H HeyDouglas Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 299 Çözümler 1 22 Mayıs 2023 #10 byexe dedi: 1 damla da bir kova da aynı. Devre üzerinde su varsa kısa devre olur ya da ilerleyen zamanlarda oksitlenme yapar. Genişletmek için tıkla... 1 damla oraya ulaşana kadar kurumaz mı ki damla aktığı gören kişi hemen kurular zaten sadece nemi kalır
byexe dedi: 1 damla da bir kova da aynı. Devre üzerinde su varsa kısa devre olur ya da ilerleyen zamanlarda oksitlenme yapar. Genişletmek için tıkla... 1 damla oraya ulaşana kadar kurumaz mı ki damla aktığı gören kişi hemen kurular zaten sadece nemi kalır