O onurr Ziyaretçi 9 Ağustos 2013 #1 Bir videoda izlemiştim her dizüstü bilgisayarda 2 tane sabit disk girişi varmış. Her bilgisayara göre değişir mi? Bilgisayarımın markası: K53SV - Notebooks & Ultrabooks - ASUS
Bir videoda izlemiştim her dizüstü bilgisayarda 2 tane sabit disk girişi varmış. Her bilgisayara göre değişir mi? Bilgisayarımın markası: K53SV - Notebooks & Ultrabooks - ASUS
The Psycho Hectopat Katılım 23 Haziran 2013 Mesajlar 531 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2013 #2 Benim Laptop'ta yok diye biliyorum ama.... Belki DVD-ROM'u söküp takılabilir.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 9 Ağustos 2013 #3 Her dizüstü bilgisayarda yok. Bir normal giriş var bir de optik sürücü sökülüp yerine sabit disk takılabiliyor.
Her dizüstü bilgisayarda yok. Bir normal giriş var bir de optik sürücü sökülüp yerine sabit disk takılabiliyor.