Prisvx.q Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 321 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 HP Pavilion Power - 15-CB008NT laptopumda Type-C girişi var ne işe yarar bilmiyorum şarj falan destekler mi?
HP Pavilion Power - 15-CB008NT laptopumda Type-C girişi var ne işe yarar bilmiyorum şarj falan destekler mi?
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #2 Şarj etmek için o zaten, farklı kullanımları da varda.
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 24 Ağustos 2022 #3 Karındeşen dedi: Şarj etmek için o zaten, farklı kullanımları da varda. Genişletmek için tıkla... Type-C diğer portlardan daha hızlı o yüzden çok kullanım alanları vardır. İsterseniz harici ekran kartı bile bağlayabilirsiniz.
Karındeşen dedi: Şarj etmek için o zaten, farklı kullanımları da varda. Genişletmek için tıkla... Type-C diğer portlardan daha hızlı o yüzden çok kullanım alanları vardır. İsterseniz harici ekran kartı bile bağlayabilirsiniz.
Prisvx.q Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 321 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #4 246675 dedi: Type-C diğer portlardan daha hızlı o yüzden çok kullanım alanları vardır. İsterseniz harici ekran kartı bile bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Karındeşen dedi: Şarj etmek için o zaten, farklı kullanımları da varda. Genişletmek için tıkla... İkinize de teşekkürler.
246675 dedi: Type-C diğer portlardan daha hızlı o yüzden çok kullanım alanları vardır. İsterseniz harici ekran kartı bile bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Karındeşen dedi: Şarj etmek için o zaten, farklı kullanımları da varda. Genişletmek için tıkla... İkinize de teşekkürler.
ECHOSGRIM Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 475 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #5 Her Type-C portu şarj için değildir. Test edip görmeniz lazım. Benim bilgisayarımda da Type-C var ancak şarj etmiyor.
Her Type-C portu şarj için değildir. Test edip görmeniz lazım. Benim bilgisayarımda da Type-C var ancak şarj etmiyor.
M Mc_rapboi Picopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 618 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #6 Type-C girişlerin hepsi şarj etmiyor. Yine de yüksek hızlı veri aktarımı için Type-C'li bir USB bellek gibi şeyleri orada kullanabilirsiniz.
Type-C girişlerin hepsi şarj etmiyor. Yine de yüksek hızlı veri aktarımı için Type-C'li bir USB bellek gibi şeyleri orada kullanabilirsiniz.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 24 Ağustos 2022 #7 Prisvx.q dedi: HP Pavilion Power - 15-CB008NT laptopumda Type-C girişi var ne işe yarar bilmiyorum şarj falan destekler mi? Genişletmek için tıkla... Bazıları şarj etmek için ancak çoğu HP de şarj edilmiyor. Ya Type-C USB çevirici alıp kullanabilirsin yada ucu Type-C olan şeyleri takabilirsin
Prisvx.q dedi: HP Pavilion Power - 15-CB008NT laptopumda Type-C girişi var ne işe yarar bilmiyorum şarj falan destekler mi? Genişletmek için tıkla... Bazıları şarj etmek için ancak çoğu HP de şarj edilmiyor. Ya Type-C USB çevirici alıp kullanabilirsin yada ucu Type-C olan şeyleri takabilirsin