ImortalSwerd Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 Başlıkta yazdığım gibi laptopların ekran kartı ve işlemcisi değişebilir mi? Yoksa yeni bir laptop mu almak gerekir?
Başlıkta yazdığım gibi laptopların ekran kartı ve işlemcisi değişebilir mi? Yoksa yeni bir laptop mu almak gerekir?
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.332 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #2 Değişenleri de var değişmeyenleri de. Model belirtin.
Aegon Evelynn Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 31 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik tasarım / Bilgi işlem 8 Şubat 2021 #3 Ekran kartları genelde entegre oluyor anakart a ama işlemciler bazılarında çıkartılabiliyor uygun bulabilirsen değişebilir, model nedir?
Ekran kartları genelde entegre oluyor anakart a ama işlemciler bazılarında çıkartılabiliyor uygun bulabilirsen değişebilir, model nedir?
ImortalSwerd Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #4 SHER-LOCKED dedi: Değişenleri de var değişmeyenleri de. Model belirtin. Genişletmek için tıkla... Model: Acer Aspire V3-551G
SHER-LOCKED dedi: Değişenleri de var değişmeyenleri de. Model belirtin. Genişletmek için tıkla... Model: Acer Aspire V3-551G
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.332 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #5 ImortalSwerd dedi: Model: Acer Aspire V3-551g. Genişletmek için tıkla... Sadece işlemcisi değişebilir.
ImortalSwerd dedi: Model: Acer Aspire V3-551g. Genişletmek için tıkla... Sadece işlemcisi değişebilir.
Aegon Evelynn Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 31 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik tasarım / Bilgi işlem 8 Şubat 2021 #6 Bu modeli hiç açmadım, ama ekran kartı değişmez diye tahmin ediyorum, işlemci değişir ama onuda uyumlu bulman biraz zor.
Bu modeli hiç açmadım, ama ekran kartı değişmez diye tahmin ediyorum, işlemci değişir ama onuda uyumlu bulman biraz zor.
ImortalSwerd Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #7 Birşey daha sormak istiyorum ekran kartı kapasitesi bunlardan hangisi acaba? Dosya Ekleri ekran kartı.png 2,1 KB · Görüntüleme: 85
EnverCalis Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.310 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #8 SHER-LOCKED dedi: Değişenleri de var değişmeyenleri de. Model belirtin. Genişletmek için tıkla... Hocam Lenovo G50-45 değişir mi İşlemci veya ekran kartı
SHER-LOCKED dedi: Değişenleri de var değişmeyenleri de. Model belirtin. Genişletmek için tıkla... Hocam Lenovo G50-45 değişir mi İşlemci veya ekran kartı
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 8 Şubat 2021 #9 ImortalSwerd dedi: Bir şey daha sormak istiyorum ekran kartı kapasitesi bunlardan hangisi acaba? Genişletmek için tıkla... VRAM.
ImortalSwerd dedi: Bir şey daha sormak istiyorum ekran kartı kapasitesi bunlardan hangisi acaba? Genişletmek için tıkla... VRAM.
E Erenyldrr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 731 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Kıbrıs, Gazimağusa 8 Şubat 2021 #10 EnverCalis dedi: Hocam Lenovo G50-45 değişir mi? İşlemci veya ekran kartı Genişletmek için tıkla... İşlemci değişir sadece.
EnverCalis dedi: Hocam Lenovo G50-45 değişir mi? İşlemci veya ekran kartı Genişletmek için tıkla... İşlemci değişir sadece.