zlaex0 Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 222 Yer Burdurland 23 Haziran 2021 #21 LerFly dedi: NE? işlemcinin üstünde macun yok mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam? Hocam?
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #22 zlaex0 dedi: Evet hocam? Genişletmek için tıkla... Aha sorunu çözdük işlemcinin üstünde macun olması lazım. Kapanmasının sebebi bu.
zlaex0 dedi: Evet hocam? Genişletmek için tıkla... Aha sorunu çözdük işlemcinin üstünde macun olması lazım. Kapanmasının sebebi bu.
zlaex0 Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 222 Yer Burdurland 23 Haziran 2021 #23 LerFly dedi: Aha sorunu çözdük işlemcinin üstünde macun olması lazım. Kapanmasının sebebi bu. Genişletmek için tıkla... Kapanma sorunu şu an yok hocam. Tekrar ortaya çıkarsa artık şu termal macunu süreyim.
LerFly dedi: Aha sorunu çözdük işlemcinin üstünde macun olması lazım. Kapanmasının sebebi bu. Genişletmek için tıkla... Kapanma sorunu şu an yok hocam. Tekrar ortaya çıkarsa artık şu termal macunu süreyim.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #24 zlaex0 dedi: Kapanma sorunu şu an yok hocam. Tekrar ortaya çıkarsa artık şu termal macunu süreyim. Genişletmek için tıkla... Termal macun olması lazım işlemci çipine zarar verebilirsin.
zlaex0 dedi: Kapanma sorunu şu an yok hocam. Tekrar ortaya çıkarsa artık şu termal macunu süreyim. Genişletmek için tıkla... Termal macun olması lazım işlemci çipine zarar verebilirsin.
zlaex0 Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 222 Yer Burdurland 23 Haziran 2021 #25 LerFly dedi: Termal macun olması lazım işlemci çipine zarar verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Pekala artık şu termal macunu almanın vakti geldi ve geçiyor bile. PC içini de bir kere açtım.
LerFly dedi: Termal macun olması lazım işlemci çipine zarar verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Pekala artık şu termal macunu almanın vakti geldi ve geçiyor bile. PC içini de bir kere açtım.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #26 zlaex0 dedi: Pekala artık şu termal macunu almanın vakti geldi ve geçiyor bile. PC içini de bir kere açtım. Genişletmek için tıkla... İçeride inş başka bir yaşam formu oluşmamıştır İçini açarken dikkat et.
zlaex0 dedi: Pekala artık şu termal macunu almanın vakti geldi ve geçiyor bile. PC içini de bir kere açtım. Genişletmek için tıkla... İçeride inş başka bir yaşam formu oluşmamıştır İçini açarken dikkat et.