Laptopta 256 GB SSD pişmanlık yapar mı?

DarkLords10

Hectopat
Merhaba, üniversite öğrencisiyim borsa ve veri bilimi ile ilgileniyorum. Oyun oynamıyorum. MacBook Air M3 16 GB RAM 256 GB SSD 13.6 inc laptopu almayı düşünüyorum. MacBook'larda sonradan depolama arttırılma yapılamadığı için ileride bu durumdan pişman olur muyum? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence en az 512 GB SSDli almaya bakın 256 GB SSD oyun oynamayan kişiler için bile az.

Konforunuzdan tasarruf ederseniz harici SSD ile çok daha ekonomik olarak sorunu çözersiniz. Ben MBA 256 GB ile günlük kullanımda ihtiyaç duymuyorum. 512 GB orta yol olarak düşünülebilir.

Hocam 256 gb ile 512 gb arasında 12 bin tl fark var. Bu farkı ödemeye değer mi? Ya da harici ssd veya usb kullanarak bu eksiği kapatabilir miyim ?

Hocam 256 gb ile 512 gb arasında 12 bin tl fark var. Bu farkı ödemeye değer mi? Ya da harici ssd veya usb kullanarak bu eksiği kapatabilir miyim ?
O kadar fiyat farkı ödemek istemiyorsanız 256 GB alıp dediğiniz iki seçenekten birine başvurabilirsiniz depolama lazım olduğunda.

yani demek istediğim o fiyat farkını vereceğime 3 bin tl lik taşınabilir 1 tb ssd alırım. Daha mantıklı olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…