phonky Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #1 Laptop için RTX 3050 ve RTX 3050 Ti arasında ne kadar fark var? Az önce 3050 Ti parasına 3050 almış olabilirim. ->Asus ROG STRIX g15.
Laptop için RTX 3050 ve RTX 3050 Ti arasında ne kadar fark var? Az önce 3050 Ti parasına 3050 almış olabilirim. ->Asus ROG STRIX g15.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #2 İkisi de VRAM konusunda leş kartlar. Yüksek ayarlarda droptan bişey anlamazsın.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 30 Aralık 2022 #3 Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bunu alın oyunlarda drop gibi şeyler olmayacaktır. Tecrübeyle sabit.
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bunu alın oyunlarda drop gibi şeyler olmayacaktır. Tecrübeyle sabit.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #4 ProximusTwo dedi: Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bunu alın oyunlarda drop gibi şeyler olmayacaktır. Tecrübeyle sabit. Genişletmek için tıkla... İnşallah ciddi değilsinizdir profil fotonuzdan biraz ciddi vibe'ı alıyorum.
ProximusTwo dedi: Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bunu alın oyunlarda drop gibi şeyler olmayacaktır. Tecrübeyle sabit. Genişletmek için tıkla... İnşallah ciddi değilsinizdir profil fotonuzdan biraz ciddi vibe'ı alıyorum.
Lstrmncc Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 188 Çözümler 1 30 Aralık 2022 #5 AlperInferno dedi: İnşallah ciddi değilsinizdir profil fotonuzdan biraz ciddi Vibe'ı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyor bence.
AlperInferno dedi: İnşallah ciddi değilsinizdir profil fotonuzdan biraz ciddi Vibe'ı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyor bence.
phonky Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #6 AlperInferno dedi: İkisi de VRAM konusunda leş kartlar. Yüksek ayarlarda droptan bişey anlamazsın. Genişletmek için tıkla... Laptop fiyatları malum en fazla bunu alabildim
AlperInferno dedi: İkisi de VRAM konusunda leş kartlar. Yüksek ayarlarda droptan bişey anlamazsın. Genişletmek için tıkla... Laptop fiyatları malum en fazla bunu alabildim
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 30 Aralık 2022 #7 AlperInferno dedi: İnşallah ciddi değilsinizdir profil fotonuzdan biraz ciddi vibe'ı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafı minik bir ironi bu öneri gibi. AlperInferno dedi: İnşallah ciddi değilsinizdir profil fotonuzdan biraz ciddi vibe'ı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ama haklıyım drop olmuyor. (Oyun açılmayacak ki ne drop'u)
AlperInferno dedi: İnşallah ciddi değilsinizdir profil fotonuzdan biraz ciddi vibe'ı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafı minik bir ironi bu öneri gibi. AlperInferno dedi: İnşallah ciddi değilsinizdir profil fotonuzdan biraz ciddi vibe'ı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ama haklıyım drop olmuyor. (Oyun açılmayacak ki ne drop'u)
ygt_bydrr Centipat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #8 AlperInferno dedi: İkisi de VRAM konusunda leş kartlar. Yüksek ayarlarda droptan bir şey anlamazsın. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda mesela?
AlperInferno dedi: İkisi de VRAM konusunda leş kartlar. Yüksek ayarlarda droptan bir şey anlamazsın. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda mesela?
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #9 ygt_bydrr dedi: Hangi oyunda mesela? Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 5'te VRAM yetersizliğinden durdurup duruyordu oyunu mesela.
ygt_bydrr dedi: Hangi oyunda mesela? Genişletmek için tıkla... Forza Horizon 5'te VRAM yetersizliğinden durdurup duruyordu oyunu mesela.
ygt_bydrr Centipat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #10 AlperInferno dedi: Forza Horizon 5'te VRAM yetersizliğinden durdurup duruyordu oyunu mesela. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et phonky dedi: Laptop için RTX 3050 ve RTX 3050 Ti arasında ne kadar fark var? Az önce 3050 Ti parasına 3050 almış olabilirim. ->Asus ROG STRIX g15. Genişletmek için tıkla... Aradaki farkı görebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AlperInferno dedi: Forza Horizon 5'te VRAM yetersizliğinden durdurup duruyordu oyunu mesela. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et phonky dedi: Laptop için RTX 3050 ve RTX 3050 Ti arasında ne kadar fark var? Az önce 3050 Ti parasına 3050 almış olabilirim. ->Asus ROG STRIX g15. Genişletmek için tıkla... Aradaki farkı görebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et